Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι (των διαμαρτυριών για τους διαιτητές)

Ακόμα μια διαμαρτυρία πήραν στα χέρια τους οι παράγοντες της ΚΕΔ για τη διαιτησία δύο διαιτητών. Σήμερα πρωί - πρωί όταν βρέθηκαν στην ομοσπονδία τα μέλη της επιτροπής είδαν με απογοήτευση ότι μια ακόμα ομάδα, αυτή της ...
Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν για τους Φασόλη και Ορφανό. Αναλυτικά:                
Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε  έντονα για τα όσα συνέβησαν στον κυριακάτικο αγώνα (25-10-2015) μεταξύ των ομάδων ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.

Γνωρίζετε όλοι σας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του ομίλου μας λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών βαρών  και την έλλειψη χρηματοδότησης από την πλευρά της πολιτείας και ως εκ τούτων την επιβάρυνση την επωμίζονται εξ ολοκλήρου οι ανιδιοτελείς ερασιτέχνες παράγοντες και μέλη των σωματείων.

Σας  κάνουμε κοινωνούς των ανωτέρω με αφορμή της ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  των κκ ΦΑΣΟΛΗ - ΟΡΦΑΝΟΥ στον εκτος έδρας αγώνα μεταξύ  της ομάδας μας  και της  Αγ. Παρασκευής.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ διότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές με την συνολική τους στάση καθ όλη την διάρκεια του αγώνα διαμόρφωσαν  το τελικό καταδικαστικό αποτέλεσμα (69-69) στον κανονικό αγώνα και (84-75) στην παράταση.

 ΚΥΡΙΟΙ

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων.

Έχοντας στην διάθεσή σας μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ζητήσουμε την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους υπολοίπους αγώνες της ομάδας μας, αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα να βρίσκονται σε κακή διαιτητική ημέρα.

ΖΗΤΑΜΕ όμως να παρέμβετε και να εφιστήσετε την Αντικειμενικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την Διαιτησία  ώστε να σέβονται την οικονομική αιμορραγία ΟΛΩΝ των ομάδων του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΟΣ ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας, ως αδυναμία και επιφυλασσόμεθα , ανάλογα με τις ενέργειες σας, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Με τιμή για το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

 Ο Πρόεδρος
Σπύρος Τσούκας
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι (των διαμαρτυριών για τους διαιτητές) Reviewed by THE REFEREES on 8:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.