Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ντοκουμέντα για τη διαμάχη ΕΣΑΚΕ - Κριτών και Κομισάριων!!! (ασχολούνται με φραγκοδίφραγκα στον ΕΣΑΚΕ αντί να βρίσκουν χορηγίες...)

Απίστευτοι τύποι αυτοί στον ΕΣΑΚΕ. Σώνει και καλά πρέπει να περάσει το δικό τους. Τον έχουν εγκλωβίσει τον Χαλβατζάκη σε έναν κυκεώνα προβλημάτων, τα οποία είναι της πλάκας. Ασχολείται τώρα αν οι κριτές και οι κομισάριοι πρέπει να λαμβάνουν εργόσημο ή όχι. Για φραγκοδίφραγκα τώρα, γίνεται μια διαμάχη με τους προέδρους να μπαίνουν στη μέση. Ο Παπακωσνταντίνου παρ' ολίγο να δακρύσει που είδε ανθρώπους να δουλεύουν και να μην πληρώνονται και στην ΑΕΚ...
ο Αγγελόπουλος κατάλαβε το θέμα, διότι έχει τον Δουβή δίπλα του.
Ας μας πουν λοιπόν, οι "Βοηθοί Διαιτητών" στο μπάσκετ ποιοι είναι; Έχει επόπτες το μπάσκετ, βρε καρντάσια; Για να καταλάβουμε τώρα. Γράφει το υπουργείο Εργασίας για τους "βοηθούς διαιτητών" και αναρωτιόμαστε: Ο κανονισμός που τους αναφέρει τους κριτές και τους κομισάριους; Σοβαροί να είμαστε τώρα. Οι χρονομέτρες και οι σημειωτές είναι για τα ομαδικά αθλήματα, είναι βοηθοί διαιτητών σύμφωνα με τον κανονισμό της Φιμπα.
Πάει ο διαιτητής στο τραπέζι της γραμματείας και συνεργάζεται με τους κριτές και τους κομισάριους για τις φάσεις, για το χρόνο κ.,α. Τι είναι αυτοί στατιστική υπηρεσία; Ρε, πλάκα μας κάνετε.
Μέχρι και ο γενικός γενικώς της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης έστειλε ΔΥΟ έγγραφα (και το 2014 και σήμερα) για να σας δείξει το σωστό δρόμο και εσείς ακούτε τη Φανή; Ας πούμε, αυτή πως πληρώνεται; Με εργόσημο; Αλλά αυτά θα τα γράψουμε άλλη στιγμή γιατί έχει ζουμί το θέμα αυτό.
Θα δείτε τα ντοκουμέντα και θα καταλάβετε ότι έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το μηδέν. Ο Βρούτσης συμπεριέλαβε στην υπουργική απόφαση κάτι γενικό και έρχεται η ΕΟΚ να πει κάτι ειδικό: "Οι κριτές και οι κομισάριοι είναι βοηθοί διαιτητών, άρα δεν εμπίπτουν στην απόφαση του Εργασίας". Κι αν δεν το καταλάβατε ακόμα, οι κριτές και κομισάριοι δεν είναι υπάλληλοι της κάθε ΚΑΕ, όπως δεν είναι και οι διαιτητές. Ξεκάθαρα πράγματα, άσχετα ότι κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν γιατί δεν τους βολεύει...
ΥΓ1. Ο Καφφές μπήκε να εμπλακεί στην υπόθεση των κριτών και των κομισάριων όταν μιλούσε με τον Βασιλακόπουλο, αλλά άλλα του είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ κι άλλα έκανε. Υπάρχουν και γι' αυτά αποδείξεις και συνομιλίες.
ΥΓ2. Το λογιστήριο του ΕΣΑΚΕ δηλώνει τα χρήματα των κριτών κανονικά και φορολογούνται μέχρι το τελευταίο ευρώ. Αυτά γιατί κάποιοι διαδίδουν ότι οι κριτές λαμβάνουν χρήματα κάτω από το τραπέζι και δεν τα δηλώνουν στην εφορία ώστε να τους σπιλώσουν.  




Ντοκουμέντα για τη διαμάχη ΕΣΑΚΕ - Κριτών και Κομισάριων!!! (ασχολούνται με φραγκοδίφραγκα στον ΕΣΑΚΕ αντί να βρίσκουν χορηγίες...) Reviewed by THE REFEREES on 12:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.