Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιόρτασαν τη ΓΣ με φωνές και αντεγκλήσεις στο σύνδεσμο Θεσσαλίας!!! (προκλήθηκε και ο Καφφές από Παγώνη, Πιτσίλκα για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης...)

Γενική συνέλευση δεν έχουμε μόνο στην ΟΔΚΕ αλλά πραγματοποιήθηκε χθες και στο σύνδεσμο Θεσσαλίας που χτυπιέται τους τελευταίους μήνες από θεούς και δαίμονες. Αμαρτίες παραγόντων (ένθεν και ένθεν), παιδεύουν τους διαιτητές που δεν σφύριζαν μέχρι πριν από μια εβδομάδα. Κάποια μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος Σπύρος Τσούντσουρας δείχνουν ως υπεύθυνο τον Κώστα Κορομηλά, ενώ η πλευρά του τελευταίου δείχνει τον Καφφέ και πάει λέγοντας. Λοιπόν για να τελειώνουμε χθες στη ΓΣ είδαμε και τον Καφφέ και τον Τσούντσουρα και την Τέγα και τους Πιτσιλκαίους και τον Παγώνη και ακούσαμε καθαρά...

τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ να τους ρωτάει γιατί οι αξιολογημένοι έστειλαν αυτήν την επιστολή, για την οποία σας γράψαμε αλλά χωρίς ονόματα. Οι ρέφερις ήθελαν να τη στείλουν απευθείας στην ΕΟΚ και τους είπε ο Νικολούλης ότι αυτό είναι λόγος διαγραφής, τη στιγμή που παρακάμπτουν το σύνδεσμο και την ΟΔΚΕ. Αμέσως μετά αποφασίστηκε να το στείλουν προς τον σύνδεσμο για να το προωθήσει, πράγμα το οποίο έκανε ο Λαρισαίος πρόεδρος με τηλεφωνικό συμβούλιο προς την ΟΔΚΕ και αυτήν με την σειρά της την προώθησε στην ΕΟΚ στις 6 το απόγευμα.
Οι Γιάννης Παγώνης και Βασίλης Πιτσίλκας αναφέρθηκαν στον χαρακτηρισμό περί εγκληματικής ομάδας και τρομοκρατικής οργάνωσης και ο Καφφές τους απάντησε ότι εφόσον έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη θα αποδείξει τα πάντα εκεί και στην ΓΣ του Σαββάτου. Τους ρώτησε μάλιστα, αν κάποιος τους έχει απειλήσει ή εκβιάσει και όλοι ομόφωνα του είπαν ένα ...υπερήφανο "ΟΧΙ".
Όρεξη για πολυλογία είχε ο Καφφές και τους επανέλαβε ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι στο χώρο" και απ' ότι καταλαβάμε κάποιοι είπαν ότι δέχθηκαν κάποιες οχλήσεις από την ΚΕΔ.
Από τους 15 αξιολογημένους του συνδέσμου τέσσερις δεν πήγαν από επιλογή τους, τρεις δεν υπόγραψαν την επιστολή και οκτώ έβαλαν την υπογραφή τους. Όλα τα παρόντα μέλη ήταν 45 επί συνόλου 53 και στο τέλος υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός.
Αυτά βέβαια έχουμε μέρες να τα γράψουμε πιο αναλυτικά αφού θα υπάρχει αρκετή συνέχεια...
Γιόρτασαν τη ΓΣ με φωνές και αντεγκλήσεις στο σύνδεσμο Θεσσαλίας!!! (προκλήθηκε και ο Καφφές από Παγώνη, Πιτσίλκα για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης...) Reviewed by THE REFEREES on 8:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.