Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτη κίνηση έκαναν οι Καφφές, Ιωάννου προς τα γατάκια της ΚΕΔ και των συνδέσμων!!! (οι φοβεροί συμβολισμοί τους...)

Ο Ηλίας Καφφές και ο Νίκος Ιωάννου προχώρησαν σε μια απίστευτη κίνηση, που όμοια δεν έχει ξανα - ματαγίνει πουθενά στον αθλητισμό. Αυτό που έκαναν δεν έχει προηγούμενο και δικαίως χαρακτηρίζονται ως πρώτοι μάγκες...

Έστειλαν κάρτα για ένα δημιουργικό έτος στους συνδέσμους και όπου αλλού βρήκαν, Στο ποδόσφαιρο, στην Κύπρο, μπορεί και στην Ταϊλάνδη. Και έστειλαν τα εξής μηνύματα.


  1. Πάνω - πάνω υπάρχει ένα κεράκι αναμμένο. Από τη στιγμή που δεν θα ταίριαζε να τοποθετηθεί ένας ...φάρος, βρήκαν την απίστευτη ιδέα να βάλουν ένα κεράκι αναμμένο. Σου λένε, με την κίνηση αυτή ότι είμαστε ακόμα διαιτητικά ζωντανοί, έστω κι αν τρεμοσβήνει.
  2. Δίπλα έχουν βάλει δύο μπάλες του μπάσκετ και ένα μπαλάκι, που θυμίζουν έντονα βόμβες! Τρομοκρατική οργάνωση έχουμε να αντιμετωπίσουμε, θα σκέφθηκαν, να μην βάλουμε δύο - τρεις ..βομβούλες για να στείλουμε το μήνυμα.
  3. Πιο κάτω θα δείτε δεντράκια αλλά μην σας ξεγελάει η εικόνα. Είναι ...πύραυλοι ντυμένοι χριστουγεννιάτικα δέντρα, που είναι έτοιμοι να κατευθυνθούν προς την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τους συνδέσμους διαιτητών, που συμμετέχουν στο ...πραξικόπημα (sic) κατά της νόμιμης διοίκησης της ΟΔΚΕ.
     
  4. Ακόμα πιο κάτω θα δείτε το έδαφος που είναι ανώμαλο! Το μήνυμα που στέλνουν οι Καφφές, Ιωάννου είναι ότι μπορεί αρχικά να είναι κατηφορικό το έδαφος γι' αυτούς, εξαιτίας του 20-0 που έφαγαν στο κεφάλι μέσα στη Λάρισα και στο Ντιβάνι, αλλά μετά θα ισιώσει το πράγμα. Θα μείνουν για πολλά - πολλά χρόνια στην εξουσία.
  5. Έχουν κολλήσει κι έναν χιονάνθρωπο πιο κάτω, που με απλωμένο το χέρι κοροϊδεύει τον Άγιο Βασίλη και με το άλλο, που το βάζει στην τσέπη, είναι σαν να του λέει: "Σε έχω χαλαρά..."! Τι συμβολίζει, όμως, ο Άγιος Βασίλης;. Μα τον σεβάσμιο παππούλη, που φέρνει δώρα στα παιδιά. Ποιος είναι; Μα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ή "παππούς" όπως τον φωνάζουν, που δίνει δωράκια στους συνδέσμους για να καταψηφίσουν τους Καφφέδες. Ποια δώρα; Σαφώς ορισμούς παιχνιδιών...
  6. Και πάμε και στο πιο βασικό συμβολισμό της κάρτας. Γράφουν από κάτω ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας. Πως είπατε; Ναι, γράφουν τις ιδιότητες που έχουν και τα ονόματά τους. Σκέφθηκαν σοφά: "Ο Τσαρούχης είχε πει ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, αρά εμείς δηλώνουμε πρόεδρος και γενικός γραμματέας". Έτσι γουστάρουμε. Δεν έχει σημασία η καταψήφιση των απολογισμών ούτε του προϋπολογισμού, όπως σημασία δεν έχει η πρόταση μομφής. Παραμένουμε πρόεδροι και γραμματείς.

    Τώρα αν είναι πρόεδροι για δύο, τρεις, τέσσερις συνδέσμους από τους 25, δεν έχει σημασία. Η κάρτα θα πάει σε 1.000 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι θα είναι στη Λάρισα. Ποιος τώρα γνωρίζει τι σόι πρόεδρος είναι; Θα δουν "πρόεδρος" και "γενικός γραμματέας" και θα πάθουν ένα μικρό πολιτισμικό σοκ.

    "Κοτζάμ πρόεδρος και γραμματέας μου στέλνουν κάρτα" θα σκεφθούν κι εκεί τελείωσαν όλα...


Απίστευτη κίνηση έκαναν οι Καφφές, Ιωάννου προς τα γατάκια της ΚΕΔ και των συνδέσμων!!! (οι φοβεροί συμβολισμοί τους...) Reviewed by THE REFEREES on 12:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.