Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ζωή που έζησε: Τι (δεν) είπε ο Τζιβελέκας σε συνέντευξη για τη διαιτησία!

"Έχω μετανιώσει που δεν κρεμάστηκα από το παράθυρο" είπε ο πρώην πρόεδρος της Δάφνης Κώστας Τζιβελέκας: "Ίσως τότε, να ήταν διαφορετική η εξέλιξη των πραγμάτων και ίσως να μην μέτραγαν τα κλεμμένα λεφτά από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Κι ίσως να είχαμε δικαιωθεί". Ο Τζιβελέκας ανέκαθεν ήταν συναισθηματικός όσο και απρόβλεπτος άνθρωπο...
,ένας εραστής του μπάσκετ.

Έχουν μείνει στην ιστορία τα γλυκά που κατέφθαναν στις εφημερίδες, πολιτικές και αθλητικές όπως και η βοήθεια που πρόσφερε σε φορείς του μπάσκετ. Και σε χρήματα και σε κέτερινγκ. Όποιος του ζητούσε χάρη γινόταν "χαλί". Δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Συνέντευξη έδωσε ο Τζιβελέκας στο Σπορτ24 αλλά δεν μίλησε για τη διαιτησία. Δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να μιλήσουν καλύτερα για το χώρο της διαιτησίας από μια άλλη πλευρά: Ο Παύλος Κορκίδης και ο Κώστας Τζιβελέκας.

Ο Κώστας Τζιβελέκας δεν είχε μόνο τη Δάφνη, για όσους θυμούνται καλά. Είχε και τον Κένταυρο. Δύο ομάδες σε συσκευασίες μιας. Ακόμα θυμάται μια σημαντική συνάντηση που έγινε στο γραφείο του όταν κάποιος πρόεδρος, μεγάλη προσωπικότητα, συζητούσε μαζί του για τη βοήθεια που θα πρόσφερε στον Κένταυρο.

Ο Κώστας Τζιβελέκας δεν μίλησε για τη διαιτησία, αν και γνωρίζει πολλά. Από εκείνη τη χρυσή εποχή για το μπάσκετ. Ο Τζιβελέκας πετούσε στον ουρανό και ξαφνικά προσγειώθηκε ανώμαλα. Όλοι ήταν μαζί του και αιφνίδια έμειναν ελάχιστοι. Παραμένει πάντως, ένα άτομο με οντότητα, ένα καλό παιδί που παραμένει στο μπάσκετ.

Δεν του άξιζε να φθάσει σ' αυτό το σημείο. Διότι έχει ευεργετήσει πολλούς...


Η ζωή που έζησε: Τι (δεν) είπε ο Τζιβελέκας σε συνέντευξη για τη διαιτησία! Reviewed by THE REFEREES on 11:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.