Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καυστική επιστολή των διαιτητών προς τον πρόεδρο συνδέσμου! (

Εμπρηστική επιστολή έστειλαν διαιτητές προς το σύνδεσμο διαιτητών, κατηγορώντας τον ότι έγινε ο πιο αρνητικός πρωταγωνιστής μιας λυπηρούς ιστορίας...

Την έστειλαν οι Κωνσταντίνος Παπαγερίδης και Αθανάσιος Ντούρας
  
Κύριε Πρόεδρε,

Γίναμε γνώστες μέσω της ιστοσελίδας της ΟΔΚΕ ότι ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ κατέθεσε προσφυγή αναφορικά με το αποτέλεσμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης της ΟΔΚΕ την 31-10-2015 στη Λάρισα.

Δεν αποτελεί βεβαίως έκπληξη το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά κάνατε του κεφαλιού σας χωρίς να ρωτήσετε κανέναν καθώς ο μόνος στον οποίο λογοδοτείτε όλα αυτά τα χρόνια είναι ο εαυτός σας. Απορίας άξιο όμως αποτελεί ο λόγος για τον οποίο προβήκατε σε αυτή την ενέργεια. Η εξήγηση ασφαλώς είναι προφανής και σύσσωμος ο διαιτητικός κόσμος της χώρας μας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις μεθόδους αυτές καταφέρατε να γίνετε ο αρνητικότερος πρωταγωνιστής μιας λυπηρούς ιστορίας που δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρεί τον χώρο μας.

Όσον αφορά επίσης τις φήμες περί της δήθεν οργής σας για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αγωγή,στην οποία εσείς κατ' επιλογήν προχωρήσατε,χρησιμοποιήθηκε από την ΟΔΚΕ,να είστε σίγουρος ότι δεν πείθετε κανέναν καθώς όλοι μας πλέον έχουμε μάθει τον τρόπο που σκέφτεστε.

Εμείς ως μέλη του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας από την προαναφερθείσα ενέργεια σας αλλά και από όποια άλλη φαεινή ιδέα σκαρφιστείτε στο μέλλον,εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη μας για τη διχόνοια και το κάκιστο κλίμα που επικρατούν εδώ και πολλά χρόνια στο σύνδεσμό μας.
Καυστική επιστολή των διαιτητών προς τον πρόεδρο συνδέσμου! ( Reviewed by THE REFEREES on 7:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.