Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έλα δεν το πιστεύω: Έβαλε ξανά την κασέτα... (You Are Beautiful, I Love You)

Το παιχνίδι του Κολοσσού με την ΑΕΚ τελείωσε και ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε με αγνότητα και καθαρότητα για την τελευταία επίθεση. "Είχαμε την τελευταία επίθεση και δεν θέλω να κάνω σχόλιο, αν ήταν φάουλ ή όχι, γιατί είναι μία δύσκολη απόφαση για όλους, όχι μόνο για τον διαιτητή".
Και πάνω που λέγαμε ότι ο προπονητής έχει ηρεμήσει και δεν θα μιλήσει άλλο για τη διαιτησία, δεν… κρατήθηκε και σχολίασε την διαιτησία, μιλώντας μετά για την φάση με τον Ρέλεφορντ. Έβαλε τη γνωστή κασέτα και άρχισε να απαγγέλλει...

«Δεν είχα ζητήσει σουτ τριών πόντων, αλλά βλέποντας τον Κατσίβελη πάνω στον Ρέλεφορντ, θεώρησα δύσκολο το ένας με έναν. Για αυτό ζήτησα πικ εν ρολ. Πράγματι αυτοί έκαναν την αλλαγή, όπως θέλαμε. Πέρασε τον Καλαμπόκη αμέσως, ο Μιλόσεβιτς έκλεισε τη γωνία και κατά γνώμη μου έπρεπε να πασάρει. Δεν το έκανε.

Μου είπε ότι του έκανε φάουλ ο Μιλόσεβιτς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ο Τρέβορ έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα όπως όλοι. Με αυταπάρνηση και τρομερή ενέργεια. Παίζαμε με μία ομάδα Eurocup που κοστίζει επτά φορές το δικό μας μπάτζετ και παίζαμε με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας που τους αναγκάζουμε να νικήσουν στην παράταση με έναν πόντο. Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε».
Έλα δεν το πιστεύω: Έβαλε ξανά την κασέτα... (You Are Beautiful, I Love You) Reviewed by THE REFEREES on 11:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.