Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σωστός ο πρόεδρος, που του την "πέφταμε χοντρά" στο παρελθόν!

Τον άνθρωπο τον περάσαμε γενεές δέκα τέσσερις κατά το παρελθόν, επειδή η ανακοίνωση που έστειλε για τους διαιτητές ήταν απαράδεκτη. Τώρα, όμως του βγάζουμε το καπέλο και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.
Δεν εννοούμε ότι θα στέλνει συνέχεια θετικές ανακοινώσεις για τους ρέφερις αλλά τουλάχιστον να μην είναι προσβλητικές. Όλοι κάνουμε λάθη, παίκτες, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές...

Άριστη ήταν η διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λιβαδειάς με αντίπαλο το Παγκράτι, που έλαβε χώρα στο Μετς. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο Καφρίτσας της Λιβαδειάς...

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους κυρίους Μάλαμα, B. Πιτσίλκα, Παγώνη του Συνδέσμου Θεσσαλίας και Κρήτης, για την άριστη διαιτησία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/01) μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε. Παγκρατίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2.

Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους μπασκετμπολίστες, και είναι η καλύτερη διαφήμιση για το αγαπημένο μας ελληνικό μπάσκετ.

Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για τη γενική εικόνα των διαιτητών τη φετινή περίοδο, κάτι που γιγαντώνει το πρωτάθλημα της Α2 και δείχνει πως και στην Ελλάδα υπάρχουν διαιτητές που μπορούν να διαιτητεύσουν ευρωπαϊκούς αγώνες".  
Σωστός ο πρόεδρος, που του την "πέφταμε χοντρά" στο παρελθόν! Reviewed by THE REFEREES on 4:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.