Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο: Ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη για τη νέα παράταξη!!! (ήρθαν και οι απαντήσεις στο αποκαλυπτικό δημοσίευμά μας...)

Η παράταξη που ευελπιστεί να "χτυπήσει" αδυσώπητα τον Σάββα Λόρτο στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός... Δημιουργείται σταδιακά και παρ' ότι επιμένουν ότι είναι πολιτικά αχρωμάτιστη (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ), φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι. Έχει δημιουργηθεί μπλοκ εναντίον του νυν προέδρου...
από τη στιγμή μάλιστα που ...έφαγε χυλόπιτα στην πρόταση για συμμετοχή μελών στο κοινό ψηφοδέλτιο.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Γρηγοριάδη, Ζεϊμπέκη και Κατσιάνη συναντήθηκαν με τον Βασιλακόπουλο και του είπαν ότι θέλουν κάποια μέλη να μπουν στο ψηφοδέλτιο του Λόρτου. "No problem" είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ και τους έστειλε στον Λόρτο, που σύμφωνα με τους ανθρώπους του τού ζήτησαν δέκα θέσεις από τις 15.

Ο πρόεδρος της ένωσης αρνήθηκε κατηγορηματικά και τους "ξέκοψε" ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα μπορούσε βέβαια να το διαπραγματευτεί καλύτερα αλλά γεγονός είναι ότι το "έκοψε μαχαίρι" από την πρώτη στιγμή.

Τώρα ο χώρος της Θεσσαλονίκης θα διχαστεί και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Περιμένουμε εξελίξεις...  
Όλο το παρασκήνιο: Ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη για τη νέα παράταξη!!! (ήρθαν και οι απαντήσεις στο αποκαλυπτικό δημοσίευμά μας...) Reviewed by THE REFEREES on 11:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.