Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τιμήθηκε παράγοντας της διαιτησίας... (συγκινησιακή η ατμόσφαιρα)

Δάκρυσε παράγοντας της διαιτησίας από την υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και την τιμητική τελετή που επακολούθησε. Δεν το περίμενε γι' αυτό και σάστισε. Αναφερόμαστε στον...
Κώστα Ρήγα όπου ήταν ο κύριος εισηγητής στο σεμινάριο που διοργάνωσε για τους μαθητές της, η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά, με θέμα « ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ».
Την Τετάρτη επί δύο και παραπάνω ώρες οι μαθητές της σχολής άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και συζήτησαν διεξοδικά με τον κ. Κώστα Ρήγα, εθνικό καθηγητή διαιτησίας και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της FIBA, έννοιες όπως



  • Τί είναι βήματα
  • Πως γίνονται οι αλλαγές των παικτών
  • Τι είναι φάουλ
  • Πώς μετριέται ο χρόνος του αγώνα και των 24 δευτερολέπτων κλπ.


Αποτελεί βασική πεποίθηση της Σχολής η άποψη, την οποία και προσπαθεί να εφαρμόσει με την διοργάνωση τέτοιων σεμιναρίων, ότι οι μαθητές της δεν αρκεί μόνο να γυμνάζονται μέσα από ένα άθλημα ή να το παρακολουθούν εμπειρικά, αλλά πρέπει να γνωρίζουν και τους κανονισμούς του, για να γίνουν και καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι θεατές-κριτές.

ΥΓ. Η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά ευχαριστεί θερμά το διακεκριμένο διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας καλαθοσφαίρισης της FIBA κ. Κώστα Ρήγα για τη συμβολή του στην επιμόρφωση των μαθητών της. 
Τιμήθηκε παράγοντας της διαιτησίας... (συγκινησιακή η ατμόσφαιρα) Reviewed by THE REFEREES on 9:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.