Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποια διαιτητής τα πηγαίνει περίφημα στους αγώνες; (σας λέμε το μυστικό...)

Υπάρχει μια διαιτητίνα, η οποία τα πηγαίνει καλά στους μέχρι τώρα αγώνες που έχει οριστεί. Τις καλές και πετυχημένες της διαιτησίες συνέχισε η...
Ελένη Μαριγλή, η  οποία είχε οριστεί να διαιτητεύσει  το παιχνίδι της Γ Εθνικής των Ανδρών Νέα Ιωνία - ΚΑΟΠ Κορίνθου μαζί με τον Ρόδιο Άρη Φάκαρο, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Δωδεκανήσου και είχαν και οι δύο τους άψογα σφυρίγματα.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και το σκορ 98-89 υπέρ της Ν. Ιωνίας διαμορφώθηκε στο τέλος, με τους περισσότερους πόντους να μπαίνουν από ελεύθερες  βολές.

Μάλιστα, στο τέλος  του ματς  και οι δύο αντίπαλοι έδωσαν συγχαρητήρια στην διαιτησία ως μια ανταμοιβή ότι έπαιξαν τον αγώνα πενήντα-πενήντα, χωρίς να αδικήσουν κανέναν.

Όσον αφορά την Ελένη Μαριγλή, μέσα στον νέο χρόνο σε όσα παιχνίδια  ορίστηκε να παίξει, τα σφυρίγματά της ήταν άκρως ικανοποιητικά και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά οι εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας.

Και  αυτό φυσικά οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον επαρχιακό μικρό αυτό Σύνδεσμο, για την σωστή επιμόρφωση των διαιτητών και τα αποτελέσματα με τις αξιολογήσεις των διαιτητών, γνωστά στο Πανελλήνιο κοινό.

Επίσης, την Κυριακή ο Παναγιώτης Σωτηρχέλλης ορίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας, να διαιτητεύσει  μαζί με τον Αλεβίζο το παιχνίδι της Α2 των Γυναικών, Αγ. Παρασκευή - Χανιά  για την 18η  αγωνιστική.

Πηγή: dimokratis

Ποια διαιτητής τα πηγαίνει περίφημα στους αγώνες; (σας λέμε το μυστικό...) Reviewed by THE REFEREES on 9:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.