Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ποιοι θα αναλάβουν την εκπαίδευση των διαιτητών... (να ποιος είναι η μεγάλη έκπληξη...)

Σας αφήναμε κατά καιρούς να καταλάβετε τι συμβαίνει στο χώρο της διαιτησίας και σίγουρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ορίστηκε η επιτροπή για την κατάρτιση και την εκπαίδευση των διαιτητών, που διαθέτουν ταλέντο και προσόντα. Λοιπόν, ότι ξέρετε ξεχάστε το αφού η απόφαση του Βασιλακόπουλου είναι...
να συμμετέχει ο Κώστας Ρήγας!!!

Σας το είπαμε απ' έξω - απ' έξω για τον συνταξιούχο, ο οποίος έχει άπλετο χρόνο για να ασχοληθεί.

Ο Βασιλακόπουλος λοιπόν, καταργεί το μέχρι τώρα σύστημα εκπαίδευσης και ορίζει τα μέλη της ΚΕΔ, συν τον Ρήγα, ως τους υπεύθυνους για την αξιολόγηση και την εκπαίδευση των ρέφερις που πάνε φουλ για διεθνείς.

Όπως φαίνεται, ο Ρήγας θα πάρει στους ώμους του το κομμάτι της εκπαίδευσης, λόγω εμπειρίας και θα καταθέσει τις προτάσεις του και στα πέντε μέλη της ΚΕΔ, τα οποία θα αποφασίζουν κατά πλειοψηφία.

Είναι μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τα νερά της διαιτησίας...




Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ποιοι θα αναλάβουν την εκπαίδευση των διαιτητών... (να ποιος είναι η μεγάλη έκπληξη...) Reviewed by THE REFEREES on 6:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.