Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γνωστός παράγοντας δηλώνει ξεκάθαρα: "Με ενδιαφέρει ν' ασχοληθώ στο νέο ΔΣ της ΟΔΚΕ..."

Παράγοντας αναφέρθηκε στις ¨ζυμώσεις" που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο χώρο της διαιτησίας και δηλώνει φόρα - παρτίδα ότι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί ενεργά με στόχο την αναβάθμισή της. Ποιο είναι το εκλεκτό μέλος της διαιτησίας που θέλει να εμπλακεί...

Ο Κώστας Μπούσιας θα είναι στην προεδρική καρέκλα του συνδέσμου διαιτητών της ΕΣΚΑ –Η για 6η θητεία αφού στις πρόσφατες εκλογές  δεν έχασε ούτε μια ψήφο!

Ψήφισαν 82 μέλη και πήρε 82 ψήφους αφού οι διαιτητές αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχει κάνει για το καλό του συνδέσμου. Ο ίδιος αναφερόμενος στο γεγονός ότι για πρώτη φορά συγκέντρωσε το απόλυτο των ψήφων των συναδέλφων του τόνισε «Αποδεικνύει την ενότητα που υπάρχει στον σύνδεσμο.

Προχωράμε εδώ και μια 15ετία όλοι μαζί αφού δεν έχουμε καμία διαφορά. Σε προσωπικό επίπεδο είναι δικαίωση για τις  προσπάθειες που έχει καταβάλει η διοίκηση του συνδέσμου.»  Ερωτηθείς ποιος είναι ο στόχος της νέας διοίκησης απάντησε «Ο στόχος είναι κάθε φορά να προσπαθούμε να γίνονται οι διαιτητές καλύτεροι  σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο.

Μας ενδιαφέρει η αναβάθμιση της ποιότητας των διαιτητών της Αχαΐας.»  Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον Κώστα Μπούσια να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ. Ο ίδιος δίνοντας την απάντηση του τόνισε «Η ΟΔΚΕ είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος ο οποίος με απασχολεί αλλά με βεβαιότητα δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί.

Θα ασχοληθώ αν πραγματικά το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από άτομα που μπορούμε να συνεργαστούμε για να έχουμε υψηλούς στόχους . Μόνο τότε θα ασχοληθώ με την ΟΔΚΕ» Στις τελευταίες αγωνιστικές υπήρξαν διαμαρτυρίες από ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ –Η κατηγορίες για διαιτητές και ο πρόεδρος δίνοντας την δική του απάντηση τόνισε «Η διαιτησία είναι στο επίπεδο εθνικών κατηγοριών.

Υπάρχει όμως πρόβλημα. Διαιτητές οι οποίοι  την προηγούμενη μέρα έχουν σφυρίξει αγώνες της Α1 εθνικής να υπάρχουν διαμαρτυρίες στο τοπικό πρωτάθλημα. Θεμιτό είναι οι  διαμαρτυρίες των ομάδων, θεμιτό είναι ένας διαιτητής να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί.

Για διαιτητές μας που σφυρίζουν από Α1 έως Γ εθνική κάθε αγωνιστική δεχόμαστε συγχαρητήριες επιστολές. Πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.  Προπονητές, διαιτητές, παράγοντες να κοιτάξουμε να το συζητήσουμε.  Δεν γίνεται να υπάρχει πρόβλημα αφού πραγματικά οι διαιτητές του συνδέσμου είναι σε άριστο επίπεδο.»

Πηγή: dete
Γνωστός παράγοντας δηλώνει ξεκάθαρα: "Με ενδιαφέρει ν' ασχοληθώ στο νέο ΔΣ της ΟΔΚΕ..." Reviewed by THE REFEREES on 1:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.