Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Πως τα πέρασαν οι διαιτητές ενός δραστήριου συνδέσμου

Ανεπανάληπτη ήταν η διαιτητική εκδήλωση εν μέσω εορταστικού κλίματος. Οι διαιτητές πέρασαν όμορφα και πολλές ήταν οι συζητήσεις περί των γκρίζων θεμάτων. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην διαιτητής και μέλος του συνδέσμου...
Γιώργος Μηναρετζόπουλος για την πολυετή προσφορά στον χώρο της διαιτησίας και της καλαθοσφαίρισης και ο κ. Ηλιόπουλος Βασίλειος, αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, για την μεγάλη του κοινωνική δράση και ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τα μέλη Κορομηλάς Κωνσταντίνος, μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και η κα. Μόρφη Γιούλα, μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, όπως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκης Νικόλαος και Φραγκούλη Ευγενία, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Τυχερός του νομίσματος, που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 50€, ήταν το μέλος του Συνδέσμου Κέτουλας Βαλεντίνος.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Κ.Μ. οφείλει να ευχαριστεί για ακόμη μια φόρα το χορηγό του κ. Παπανικολάου Αντώνη και της εταιρεία του «Papanikolaou Transort» για την αμέριστη οικονομική συμπαράσταση του τα τελευταία χρόνια.
Οι φωτογραφίες είναι από το goalpost.gr


Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Πως τα πέρασαν οι διαιτητές ενός δραστήριου συνδέσμου Reviewed by THE REFEREES on 10:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.