Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλη η αλήθεια: Ο Συμεωνίδης ...είπε και ελάλησε για τη διαιτησία του Αλεξάνδρειου!!! (και συμφωνούν όλα τα μέλη της ΚΕΔ...)

Γράφουν, γράφουν, γράφουν όλες αυτές τις ώρες για τη διαιτησία του ντέρμπι Άρης - ΑΕΚ. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο Στέλιος Συμεωνίδης ως παρατηρητής διαιτησίας μπήκε στα αποδυτήρια και τους είπε τα πράγματα με το όνομά τους...
Η διαιτησία υπέπεσε σε λάθη και είναι απόλυτα λογικό, διότι έγινε ένα ματς για γερά νεύρα, με ξύλο. Επικράτησαν ειδικές ανάγκες.

Η τελευταία φάση που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ είναι υπέρ των διαιτητών, δηλαδή, των Κορομηλά, Καρακατσούνη και Μπήτη.

Όπως και η αποβολή του Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος είναι υπόλογος στη διοίκηση της ΑΕΚ για τις ενέργειές του μέσα σε 11 δευτερόλεπτα. Ανεπίτρεπτη ήταν η συμπεριφορά ενός έμπειρου και κορυφαίου παίκτη και ήταν, όπως βλέπουμε τις φάσεις, σαν να επιζητούσε την αποβολή του.

Ο Συμεωνίδης λοιπόν, ούτε τους φώναξε στα αποδυτήρια, ούτε ήταν εκνευρισμένος, ούτε τίποτα.

Τι είπε; Ότι εξαιτίας της αποβολής του Μαυροκεφαλίδη οι διαιτητές έδωσαν ορισμένα σφυρίγματα στην ΑΕΚ...

Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και αν θέλετε να μάθετε και το απόσταγμα της κουβέντας που είχε σας λέμε ότι οι διαιτητές στάθηκαν ιδιαίτερα καλά σε ένα αγώνα με ειδικές συνθήκες και δεν αλλοίωσαν ή διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ αυτοκτόνησε στο Αλεξάνδρειο... 
Όλη η αλήθεια: Ο Συμεωνίδης ...είπε και ελάλησε για τη διαιτησία του Αλεξάνδρειου!!! (και συμφωνούν όλα τα μέλη της ΚΕΔ...) Reviewed by THE REFEREES on 4:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.