Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξαιρετική δουλειά έγινε σε δραστήριο... (έχουμε και πολλές φωτογραφίες...)

Είχαμε μια ακόμα σημαντική εκδήλωση, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Φούλαρε ο χώρος και οι καλεσμένοι έδιναν και έπαιρναν. Αναφερόμαστε στο σύνδεσμο...
διαιτητών Κιλκίς...
όπου την Παρασκευή έκοψαν την πίτα τους οι διαιτητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κιλκίς κκ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος και ο δήμαρχος Παιονίας κκ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος , ο Δημοτικός σύμβουλος Παιονίας κκ ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αιμίλιος, το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.Ε.Μ. κκ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κώστας ,το μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής ,  ο κκ ΚΟΥΣΙΔΩΝΗΣ , και διαιτητές από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο σύνδεσμος Κιλκίς τίμησε τον πρόεδρο ΚΕΔ/ΕΟΚ κκ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ Στυλιανό , και το μέλος του κκ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΔΗ Νικόλαο. Την κοπή βασιλόπιτας έκανε ο ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ Χρήστος μέλος του συνδέσμου και παλαιότερος Πρόεδρος του συνδέσμου. Τυχερός τις βραδιάς ήταν ο κκ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ δήμαρχος Κιλκίς ο οποίος κέρδισε ένα tablet χορηγία από το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση, το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς και ιδιοκτήτη κκ ΠΡΟΥΣΑ Ιωάννη, και την κοσμική ταβέρνα Βαρελόφρονες Κιλκίς για την υπέροχη ατμόσφαιρα και φαγητό.

Εξαιρετική δουλειά έγινε σε δραστήριο... (έχουμε και πολλές φωτογραφίες...) Reviewed by THE REFEREES on 12:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.