Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Άφησε το μόντελινγκ για χάρη της διαιτησίας!!! (να ρέφερι, να μάλαμα)

Παράτησε τον φαντασμαγορικό κόσμο του μόντελινγκ για να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό της. Να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και δη τη διαιτησία!

Ο λόγος για την Έιμι Κρίστοφερς η όποια από τον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει να διευθύνει παιχνίδια νέων αλλά και μικρών κατηγοριών στην Αγγλία.
«Παράτησα το μόντελινγκ το 2014 για να μπορέσω να ασχοληθώ με τη μεγάλη μου αγάπη το ποδόσφαιρο. Ασχολούμαι και με την αθλητική δημοσιογραφία και όνειρό μου είναι να κάνω εκπομπές σε μεγάλα βρετανικά δίκτυα» σημείωσε σε συνέντευξή της ενώ δε μπορούσε να μην αποκαλύψει ποιος είναι ο αγαπημένος της ποδοασφαιριστής: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά μου αρέσει πολύ και ο Ολιβιέ Ζιρού».
Όσο για το πιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που της έχει ζητήσει άνδρας, τόνισε: «Ένα ζευγάρι κάλτσες που είχα φορέσει σε αγώνα και δεν είχα πλύνει» αφήνοντας μάλλον άφωνους τους πάντες!


Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Άφησε το μόντελινγκ για χάρη της διαιτησίας!!! (να ρέφερι, να μάλαμα) Reviewed by THE REFEREES on 10:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.