Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Tι γίνεται όταν ο παίκτης ενώ κρατά τη μπάλα, πέσει στο έδαφος;

Tι γίνεται όταν ο παίκτης ενώ κρατά τη μπάλα, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος; Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση βημάτων και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά; Έλα μου ντε...
Αυτές κι άλλες τέσσερις ερωτήσεις θα τεθούν προς τα μέλη της ΚΕΔ για να δοθούν οι απαντήσεις...

1.    Ο Α1 ντριμπλάρει τη μπάλα και σταματά. Κατόπιν, χάνει την ισορροπία του και χωρίς να μετακινήσει το πόδι του πίβοτ αγγίζει το έδαφος με τη μπάλα μία ή δύο φορές ενώ κρατά τη μπάλα με τα δύο χέρια. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

2.    Ο Α1 ντριμπλάρει τη μπάλα και σταματά. Στη συνέχεια, πετά τη μπάλα από το ένα χέρι στο άλλο χωρίς να μετακινεί το πόδι του πίβοτ. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

3.    Ο Α1 ξεκινά τη ντρίμπλα του πετώντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλό του, η μπάλα αγγίζει τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν ο Α1 συνεχίζει τη ντρίμπλα του. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση βημάτων και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

4.    Ο Α1 ξεκινά τη ντρίμπλα του πετώντας τη μπάλα μερικά μέτρα μακριά από αυτόν, η μπάλα αγγίζει τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν ο Α1 συνεχίζει τη ντρίμπλα του. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

5.    Ο Α1, ενώ κρατά τη μπάλα, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση βημάτων και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.
Tι γίνεται όταν ο παίκτης ενώ κρατά τη μπάλα, πέσει στο έδαφος; Reviewed by THE REFEREES on 5:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.