Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ρετρό 2: Δείτε μια διαιτητική προσωπικότητα αλλά και πολλές άλλες πριν από δεκαετίες! (τι θυμηθήκαμε τώρα...)

Τον είδαμε χθες το απόγευμα στο γάμο του Λουκά Πηλοϊδη και αναπολήσαμε το παρελθόν σήμερα. Παρεμπιπτόντως να ζήσουν τα παιδιά και ό,τι καλύτερο να το πάθουν. Επανερχόμαστε όμως, στη φωτογραφία ρετρό όπου όλες οι μεγάλες προσωπικότητες είδαν το ...πουλάκι πριν από περίπου...
33 χρόνια!

Είναι ένα ταξίδι στην Μόσχα για προετοιμασία και όπως θα διαπιστώσετε στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Τσαγκαμίλης, με το σύνηθες πουλόβερ της εποχής.

Στο κέντρο, ο Κώστας Πολίτης με τον αείμνηστο μεγάλο παράγοντα της ΕΟΚ Νότη Μαστρογιάννη ενώ αριστερά διακρίνονται οι Χρήστος Ιορδανίδης (δεύτερος προπονητής) και ο γιατρός Δημήτρης Δουράτσος.

Οι παίκτες είναι είναι από αριστερά: Άλμπερτ Μάλλαχ, Κώστας Πιλαφίδης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Σταυρόπουλος, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Φασούλας, Θόδωρος Καραμανώλης, Νίκος Λινάρδος, Τάσος Τσιτάκης, Μιχάλης Ρωμανίδης, Γιώργος Αγιασωτέλης, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Φωτογραφία - ρετρό 2: Δείτε μια διαιτητική προσωπικότητα αλλά και πολλές άλλες πριν από δεκαετίες! (τι θυμηθήκαμε τώρα...) Reviewed by THE REFEREES on 5:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.