Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Τσάπας δεν έγινε τζάμπα μάγκας!!! (αυτή είναι η αλήθεια για τον Φάρο)

Γνωρίζετε ότι τον Βαγγέλη Τσάπα του Φάρου τον έχουμε περάσει "σουβλάκι" αρκετές φορές, επειδή πρόκειται για έναν αυθόρμητο χαρακτήρα. Άρα, δεν θα τολμήσει κανείς να μας πει ότι του κάνουμε αβάντα... Λοιπόν, για να ξηγούμαστε ο Τσάπας δεν έγινε τζάμπα μάγκας...
Από τη Β' ΕΣΚΑΝΑ μέχρι την Α1 τα "έσκαγε" χοντρά.

Δεν είναι αυτός που πούλαγε παραμύθι και πλήρωνε άλλος. Δεν είναι ο τύπος του μυαλοπώλη, που έχει καβούρια στην τσέπη του.

Τα "έσκασε" όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει ο άθλος. Φέτος από την τσέπη του έφυγαν 400 χιλιαρικά και έφθασε το μπάσκετ ένα εκατομμύριο. Σας είχαμε γράψει ότι ο βασιλιάς του τσιμέντου έδωσε το βασικό πακέτο των χρημάτων κι αυτό one off, ο Ελληνορώσος Καλτσίδης και ο Τσάπας.

Και βγήκαν τώρα να κατηγορήσουν κάποιοι τον Τσάπα που αφήνει τον Φάρο να πέσει από την Α1 στην Α2.

Ρε καρντάσια, αφού φωνασκείτε τόσο δώστε εσείς το ένα εκατομμύριο για να σταθεί η ομάδα στην Α1. Απλά και νοικοκυρεμένα πράγματα.

Ας βγουν οι επιχειρηματίες του Κερατσινίου, ο δήμαρχος και οι λοιποί συγγενείς να δηλώσουν "παρών". Να δώσουν δέκα άνθρωποι από 100 χιλιάρικα για το μεγαλείο του Φάρου.

Αν το κάνουν, τότε ο Φάρος θα μείνει στην Α1. Αν όμως, δεν έχουν στις τσέπες καβούρια, τότε είναι καλό να σωπάσουν. Ή, μάλλον να τα "χώσουν" για να φτιάξουν μια ομάδα της Α2, διότι βλέπουμε τον Φάρο να πηγαίνει ακόμα και στη Β' εθνική.

Ας δώσουν 500 χιλιάρικα για την Α2, βρε αδελφέ, αφού είναι μάγκες. Εκεί θα βρεθούν ομαδάρες, όπως ο Δούκας, ο Αστακός, ο Πανιώνιος, ο Εθνικός, η Δόξα κι άλλοι πολλοί.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...  
Ο Τσάπας δεν έγινε τζάμπα μάγκας!!! (αυτή είναι η αλήθεια για τον Φάρο) Reviewed by THE REFEREES on 5:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.