Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κατέθεσαν υποψηφιότητα οι Χαλβατζάκης, Μελής: Η μονομαχία στον ΕΣΑΚΕ μόλις αρχίζει... (ποιος από τους δύο θα πάει σπίτι του την άλλη Πέμπτη!)

Μπαίνουν στην τελική ευθεία των εκλογών οι Χαλβατζάκης και Μελής, οι οποίοι κατέθεσαν υποψηφιότητα για τον ΕΣΑΚΕ! Όπως καταλαβαίνετε...
θα εξαντλήσουν και οι δύο κάθε περιθώριο ώστε να πάρουν τη νίκη και να γίνουν πρόεδροι σε έναν προβληματικό ΕΣΑΚΕ.

Ο Μελής έχει φτιάξει "μπετόν" επτά συλλόγων, με τη βοήθεια των Μάνου, Κωστή και Μπάνε ενώ ο Χαλβατζάκης προσπαθεί να μαζέψει τους υπόλοιπους. Η Α2 δεν πρόκειται να ψηφίσει, όπως λέγεται έντονα στον ΕΣΑΚΕ, διότι δεν έχει δικαίωμα.

Ποιοι είναι οι σύλλογοι που θα στηρίξουν ό,τι και να γίνει τον Μελή; Οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Απόλλων, Λαύριο, Κολοσσός και Κύμη.

Ποιοι φαίνεται να στηρίζουν τώρα τον Χαλβατζάκη; Οι ΟΣΦΠ, Τρίκαλα, Κόροιβος και Άρης.

Ποιοι φαίνεται να τον παίζουν και εδώ και εκεί; Οι ΑΕΚ, Κηφισιά και Φάρος.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τρέφει εκτίμηση στον Χαλβατζάκη αλλά πιέζεται από τον ΠΑΟ, η Κηφισιά "ζυγίζει" τα πράγματα και θα αποφασίσει ανάλογα και ο Φάρος προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται αλλά δεν έχει και άγχος.

ΥΓ. Ο Βασιλακόπουλος θέλει τον Μελή και ο Κοντονής προτιμάει Χαλβατζάκη. Για τον Τσίπρα δεν είμαστε σίγουροι...
Κατέθεσαν υποψηφιότητα οι Χαλβατζάκης, Μελής: Η μονομαχία στον ΕΣΑΚΕ μόλις αρχίζει... (ποιος από τους δύο θα πάει σπίτι του την άλλη Πέμπτη!) Reviewed by THE REFEREES on 5:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.