Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Χαλβατζάκης στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ!!! (ανεπανάληπτος...)

Περίτρανη νίκη πέτυχε πριν από λίγο ο Γιώργος Χαλβατζάκης στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ! Πραγματικά αποτέλεσε έναν άθλο το γεγονός ότι...
πήρε έξι ψήφους, ενώ ο Μιχάλης Μελής έλαβε μόλις οκτώ από τις ΚΑΕ

Με μηδενικό έργο, χωρίς χρήματα στο ταμείο του ΕΣΑΚΕ κι όμως, τον ψήφισαν έξι επαγγελματικά σωματεία!!!

Η δουλειά που έκανε ήταν ανεπανάληπτη, όπως βέβαια ότι μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τα Τρίκαλα και τον Κόροιβο κατάφερε να βρει ακόμα δύο.

Αλλά θα τα πούμε και αργότερα... Ας δούμε τι γράφει το Superbasket...

Ο Μιχάλης Μελής είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μετά την ψηφοφορία που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (23/6), παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Χαλβατζάκη.

Ο κ. Μελής, εκπρόσωπος του Κολοσσού, πήρε εννέα ψήφους έναντι έξι του Γιώργου Χαλβατζάκη και παραλαμβάνει τα ηνία του ΕΣΑΚΕ για τα επόμενα δύο χρόνια, που μπαίνει πλέον σε νέα εποχή.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, είχε ξεκινήσει με εντάσεις, καθώς ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, δεν δεχόταν να συμμετέχει ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, κ. Ζούπας.

Ο 43χρονος εκπρόσωπος του Κολοσσού, είχε την στήριξη της ΕΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιώργο Χαλβατζάκη να στηρίζεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα.

Η ψήφος και του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας, κ. Ζούπα, έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, αν και δεν έλειψαν οι εντάσεις και χρειάστηκε να προηγηθεί άλλη ψηφοφορία για να αποφασιστεί αν τελικά θα ψήφιζε για την ανάδειξη του προέδρου. Το τελικό αποτέλεσμα, ήταν η ανάδειξη του Μιχάλη Μελή ως νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Ο κ. Μελής υπήρξε μπασκετμπολίστας του Ερμή Αργυρούπολης, του Ολυμπιακού, του Μίλωνα, του Εσπερου Καλλιθέας και του Κολοσσού Ρόδου.

Πηγή: superbasket
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Χαλβατζάκης στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ!!! (ανεπανάληπτος...) Reviewed by THE REFEREES on 6:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.