Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μύγα τσε- τσε τσίμπησε τον Ντιγριντάκη και παραιτήθηκε από την Κηφισιά πετώντας δηλητήριο; (όλη η αλήθεια...)

Ο Χάρης Ντιγριντάκης για όσους γνωρίζουν, είναι expert στο οικονομικό ρεπορτάζ και ήταν το  alter ego του Βαγενά στην Κηφισιά. Ως αντιπρόεδρος της ΚΑΕ είχε το "ΟΚ" από τον πρόεδρο να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά και οι σχέσεις χάλασαν, σε βαθμό που ο Ντιγριντάκης να μιλάει για "ψυχοπαθητικές καταστάσεις, εγωπάθειες και ερασιτεχνικές ενέργειες απαξίωσης του μπασκετικού ονόματος της Κηφισιάς". Χωρίς πλάκα τώρα...
ο Χάρης έκανε δουλειά με τις γνωριμίες που έχει σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Γι' αυτό και προέβλεψε τι θα συνέβαινε. Ήθελε να γίνει η συγχώνευση με τον Δούκα, καθώς γνώριζε τη δυναμική που θα ανέπτυσσε η ομάδα. Γι' αυτό και χάλασαν οι σχέσεις τους.

Από τη μία πλευρά ήταν ο Γιάννης Ζερβός, που αποδεδειγμένα δαπάνησε πέρσι χρόνο και χρήμα για την ομάδα του Δούκα και κατάφερε να τη βγάλει εκτός πλέι άουτ και από την άλλη, τα εκπαιδευτήρια που αποτελούσαν μια σημαντική "σφραγίδα".

Κι όμως, ο Βαγενάς ζήτησε ακατέβατα 400 χιλιάρικα για τα χρέη και να έχει το κουμάντο. Αλλά αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια.

Ο Ντιγριντάκης βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία, αναμένοντας τις τελικές κινήσεις του Βαγενά.

Όταν είδε ότι πήρε λάθος δρόμο, τότε αποφάσισε να παραιτηθεί. Ο Βαγενάς έχασε μια μεγάλη ευκαιρία από τη συγχώνευση με τον Δούκα, αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ο Ζερβός εγκαίρως αποφάσισε να προχωρήσει στο δρόμο της Α2 και να ανεβάσει του χρόνου την ομάδα στην Α1. Δεν θα έμπαινε στη διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού. 
Μύγα τσε- τσε τσίμπησε τον Ντιγριντάκη και παραιτήθηκε από την Κηφισιά πετώντας δηλητήριο; (όλη η αλήθεια...) Reviewed by THE REFEREES on 5:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.