Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ωπα... Συναντήθηκε ο Μελής με τον Ολυμπιακό για τον ΕΣΑΚΕ!!! (εδώ υπάρχει ζουμί...)

Ο Μιχάλης Μελής αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Φόρεσε τη φανέλα και λογικά θα ξεκινούσε από εκεί. Εντάξει, είναι κουμπάρος του Αλβέρτη αλλά έπρεπε να κάνει το σωστό. Μάθαμε ότι η συνάντηση έγινε και η συζήτηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Ο Κολοσσιαίος υποψήφιος πρόεδρος προφανώς και δεν...
γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον ΕΣΑΚΕ αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Ο άνθρωπος ασχολείται νυχθημερόν με το εργοστάσιο του κυρ Βασίλη και του Παντελέων Κουγιού και δεν έχει ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος.

Τι εννοούμε; Όπως μάθαμε η συζήτηση δεν πήγε και τόσο καλά με τον Ολυμπιακό. Του τέθηκαν πολλά ερωτήματα που δεν μπόρεσε να απαντήσει, διότι πολύ απλά τα αγνοούσε.

Για τον Γιαννακόπουλο, για την επαγγελματική διαιτησια, για την φοροαποφυγή, για τα κάπιταλ κοντρόλς κ.α.

Ο Μελής εστίασε την προσοχή του, όμως στο μάρκετινγκ και στις προσπάθειες που θα γίνουν. Μόνο που ήδη έχουν κλείσει όλα τα διαφημιστικά μπάτζετ για την επόμενη χρονιά.

Τόσοι πρόεδροι πέρασαν από τον ΕΣΑΚΕ και δεν κατάλαβε κανείς ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνονται το καλοκαίρι αλλά τον χειμώνα, ώστε να προλαβαίνουν τα διαφημιστικά πακέτα των επιχειρήσεων.

Ωπα... Συναντήθηκε ο Μελής με τον Ολυμπιακό για τον ΕΣΑΚΕ!!! (εδώ υπάρχει ζουμί...) Reviewed by THE REFEREES on 5:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.