Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι θα γράφει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία... (πόσες τετραετίες θα κάθονται οι πρόεδροι...)

Οσονούπω θα δημοσιευτεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο και θα πάει για διαβούλευση. Για να σας πούμε την αλήθεια, περισσότερο μας μοιάζει κινήσεις εντυπωσιασμού και λιγότερο ουσίας. Μάθαμε λοιπόν, ότι ο Σταύρος Κοντονής...
παρά τα αντιθέτως λεγόμενά του, δεν πρόκειται να είναι τόσο αυστηρές οι διατάξεις για όσους θέλουν να εκλέγονται στις Ομοσπονδίες.

Επιβάλλει μόνο δύο θητείες για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε Ομοσπονδίες με 100 συλλόγους και πάνω, κάτι που σημαίνει πρακτικά για τις ΕΠΟ, ΕΟΚ, ΚΟΕ, ΕΟΠΕ, ΟΧΕ και ΣΕΓΑΣ, καθώς στα άλλα αθλήματα δεν υπάρχουν πάνω από 100 σωματεία.

Επίσης τους δίνει από τη ψήφιση του νόμου, μία ακόμα τετραετία, ακόμα και εάν έχουν συμπληρώσει τις δύο θητείες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν ακόμα μία θητεία. Τέλος δεν τους απαγορεύει να είναι απλά μέλη του Δ.Σ…

Για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα θεσπίζεται επαγγελματική διαιτησία με τον σχετικό κανονισμό να πρέπει να τον δημιουργήσει μέσα σε τρίμηνο η αρμόδια Ομοσπονδία και να ξεκινήσει η εφαρμογή από το αμέσως επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Βέβαια στην παρούσα περίπτωση εάν υποθέσουμε ότι ο νόμος ψηφιστεί ακόμα και ως τα τέλη Ιουλίου είναι αμφίβολο εάν προλαβαίνει να εφαρμοστεί στο επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League καθώς αρχίζει στα τέλη Αυγούστου.

Πηγή: Γκαζέτα
Τι θα γράφει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία... (πόσες τετραετίες θα κάθονται οι πρόεδροι...) Reviewed by THE REFEREES on 5:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.