Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Γνωστότατος διαιτητής φωτογραφίζεται εν ώρα μπάνιου...

Είναι από τους γνωστούς διαιτητές, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της Α1. Τον πετύχαμε να απολαμβάνει το μπάνιο, με εξαιρετική διάθεση αλλά και μ' έναν καλό του φίλο. Αναφερόμαστε στον ρέφερι της Α1...
Χρήστο Παναγιώτου, ο οποίος εθεάθη με τον Νίκο Ντζάνη.

Τον διεθνή διαιτητή μπάσκετ και τον ένθερμο φίλαθλο της Παναχαϊκής ενώνει ο Ίκαρος Πετρωτού αφού τα παιδιά τους αγωνίζονται  στην ακαδημία της ομάδας.
Ο Κυριάκος και ο Στέφανος Παναγιώτου είναι συμπαίκτες  με τον  Γιώργο και Κωνσταντίνο Ντζάνη και οι δυο γονείς όποτε βρίσκουν την ευκαιρία συζητούν για την πορεία των παιδιών τους αλλά και για όλα τα θέματα του Πατραϊκού αθλητισμού.

Μπορεί ο Χρήστος Παναγιώτου να έχει μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ, αλλά τα δυο του αγόρια έχουν επιλέξει τον δρόμο του ποδοσφαίρου και με τον καλό του φίλο Νίκο Ντζάνη παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη των παιδιών τους που θεωρούνται από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ακαδημία του Ίκαρου Πετρωτού.

Πηγή: Dete
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Γνωστότατος διαιτητής φωτογραφίζεται εν ώρα μπάνιου... Reviewed by THE REFEREES on 5:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.