Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το (διαιτητικό) ψέμα για Μπλέτσα έχει κοντά ποδάρια και σε χρόνο - ρεκόρ βρέθηκε η αλήθεια!!! (για να καταλάβετε το παρολί που παίζεται...)

Επειδή όσοι μας διαβάζετε ανελλιπώς γνωρίζετε ότι εμείς γράφουμε την πάσα αλήθεια, χωρίς φόβο αλλά με πάθος γι' αυτήν, σας καταθέτουμε ένα μεγάλο διαιτητικό θέμα που προέκυψε. Σας το αφήνουμε στην κρίση σας και σας ζητούμε να μας ψέξετε, όταν και εφόσον ξεφεύγουμε...
Σας γράψαμε όλη την αλήθεια για τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Μπλέτσα και όπως θα δείτε παρακάτω ήταν η απόλυτη αλήθεια. 

Λοιπόν, γράφτηκε στο facebook, στους Διαιτητές Μπάσκετ, η παρακάτω καταγγελία:

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ................
Καλά ρε απαράδεχτοι στείλατε το σεκιουριτά να βγάλει έξω απο το γήπεδο στη Χαλκίδα τον Τσάλα και τον Μπλέτσα ??
Εθελοντές ήταν οι άνθρωποι με λίστα από το Δήμο Χαλκιδέων και όχι του Συνδέσμου..........................
Τόσο Μίσος ποιά............ρε παλλουκάρια !
Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και εκεί που είστε θάρθουν κάποιοι άλλοι !
Και αν σας κάνουν τα ίδια...............Μάλλον δίκιο θα έχουν.
Τον Μπλέτσα και τον Τσάλα...............ήμαρτον !!
Πρόεδρος σας ήταν μέχρι χθες ........ο Μπλέτσας το ξεχάσατε ???

Εμείς βγήκαμε και είπαμε τα πράγματα με το όνομά τους. Πολύ απλά ο Μπλέτσας όχι μόνο ήταν στους αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την ιδιότητα του υπεύθυνου για τους εθελοντές, αλλά είχε χαιρέτισε με θέρμη τον Βασιλακόπουλο. 

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, έκανε μια ωραία γυριστή, μια και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια... 

Γράφτηκε λοιπόν, από τους Διαιτητές Μπάσκετ:  

ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ................ΓΙΑΤΙ !
Επειδή εμείς σαν εθελοντές είμασταν εκεί και ξέρουμε και προσωπα και πράγματα ............και δεν κάνουμε διαψεύσεις κατά παραγγελία....και βέβαια ξέρουμε ότι ο κ Μπλέτσας ήταν υπεύθυνος για τους εθελοντές από το Δήμο κτλ εξ άλλου το γράψαμε.........και δημόσια τον ευχαρίστησαν για τους εθελοντές κτλ !
Για τον άλλο που γράψαμε................κουβέντα !
Γι αυτόν έγινε όλο το σκηνικό με τον σεκιουριτά................
Και ξέρουμε και είδαμε..................και δεν είμαστε ούτε deliveri διαψεύσεων ..........ούτε δημοσιογράφοι κατα παραγγελία ....το έχουμε ξαναγράψει διαιτητές είμαστε και τίποτε άλλο .......εντάξει ??
Αυτό που έγινε στο κ Τσάλα από συναδέλφους είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
ΤΕΛΕΊΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !
Και ότι το κάνατε γαργαρα για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα αυτό λέει πολλά !!!!! 
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ.......!!!!

Τώρα πιάσατε το παραμύθι που πέφτει; Το παρολί; 

Ένα μεγάλο ψέμα γράφτηκε και όπως όφειλαν, κάτω από την πίεση, πήραν αλλιώς το τιμόνι. Όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς, αυτό ακριβώς το παραμύθι παίζεται. 

Και πάμε τώρα, στον Τσαλά. Ποιος είναι ο Τσαλάς; Ένας διαιτητής τοπικών κατηγοριών, ο οποίος δεν θέλησε να είναι εθελοντής επειδή ήθελε να δουλέψει. Δικαίωμά του είναι και δεν μπαίνουμε στην τσέπη του άλλου...

Όμως, που βοήθησε ο Τσάλας για να μπει στο γήπεδο δωρεάν; Ποια είναι η συνεισφορά του Τσάλα και γιατί να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Μπλέτσα αλλά και με τους διαιτητές που εργάστηκαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες. 

Επίλεξε να πάει να δουλέψει με το ταξί του, να βάλει χρήματα στην τσέπη. Ορθά - ορθότατα έκανε ο Τσάλας και ο κάθε Τσάλας.

Όταν όμως, θέλεις να παρακολουθήσεις πανευρωπαϊκό αγώνα, όταν θέλεις να πας για διασκέδαση, πρέπει να πληρώσεις... 

Βγάλε λοιπόν, ένα μικρό μέρος των χρημάτων από τη δουλειά που έκανες και ρίχτα στην εθνική. Αλλιώς, δούλεψε για την εθνική. Αυτό είναι το σωστό.

Και επειδή αλήθεια, μας προξένησε εκπληκτικό ενδιαφέρον το ότι έγινε θέμα η απουσία του Τσαλά από τους αγώνες της εθνικής νέων ανδρών, ψάχνουμε - και είμαστε σε καλό δρόμο - στοιχεία για το ποιος είναι ο Τσάλας. 

Να δούμε, βρε παιδί μου, γιατί τόσο ενδιαφέρον για τον Τσάλα. Έχει βοηθήσει τον σύνδεσμό του και ποια είναι η πορεία του; 

Έρχονται ωραία θεματάκια...
Το (διαιτητικό) ψέμα για Μπλέτσα έχει κοντά ποδάρια και σε χρόνο - ρεκόρ βρέθηκε η αλήθεια!!! (για να καταλάβετε το παρολί που παίζεται...) Reviewed by THE REFEREES on 5:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.