Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι απαντήσεις του Γιώργου Τσάλα στο "πιάτο" σας... (τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση)

Με χαρά και τιμή υποδεχόμαστε τις απαντήσεις του αξιότιμου πρώην διαιτητή, κου Γιώργου Τσάλα. Υποβάλαμε ορισμένες ερωτήσεις και ο Χαλκιδαίος αμέσως απάντησε, χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη. Και τον ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό...
Τον ευχαριστούμε για το χρόνο που του κλέψαμε, ώστε να μας απαντήσει χωρίς περιστροφές και τη δική του αλήθεια. 

Τον εκτιμούμε ακόμα περισσότερο γι' αυτό, διότι είχε την ευθύτητα να το πράξει σε ένα blog με το όποιο όλοι συνεργάζονται στο χώρο της διαιτησίας και όπως γνωρίζετε λέει τα πράγματα με το όνομά τους. 

Δεν θέλουμε να έχουμε το παραμικρό όφελος από τη διαφήμιση που σας κάναμε, παρ΄ ότι κάποιοι "φίλοι" σας στο facebook και συνομιλητές σας θα το επεδίωκαν. Η διαφήμιση είναι δωρεάν, άρα δεν υπάρχει η παραμικρή υποχρέωση. 

Ούτως ή άλλως, δεν ξεκινήσαμε εμείς το θέμα της απαγόρευσης της εισόδου σας στο γήπεδο αλλά η φιλική προς εσάς σελίδα στο facebook "Διαιτητές Μπάσκετ" και στη συνέχεια υπήρξαν απαντήσεις από γνωστούς σας στη Χαλκίδα. 

Δεν πρόκειται να σας απαντήσουμε σ' αυτά που μας γράψατε. Εμείς απλά μεταφέραμε όσα γράφτηκαν στο facebook και τίποτα παραπάνω. Απλά καταλαβαίνουμε ότι έχετε "οικογενειακά" προβλήματα και πρέπει να λύσετε εντός συνδέσμου. 

Εμείς, κε Τσάλα, πράττουμε το αυτονόητο: Μεταφέρουμε την άποψή σας ανεξάρτητα αν είναι καλή ή κακή για μας. Μεταφέρουμε και το τελευταίο "και", κάτι που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι. Και κυρίως, δεν κερδίζουμε τίποτα παραπάνω από την αγάπη σας ή την απέχθεια σας. Αυτά θέλουμε, άλλωστε και τίποτα παραπάνω. 

Εμείς ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να βοηθάτε το σύνδεσμό σας κι αν είναι δυνατό αφιλοκερδώς, όπως κάνουμε εμείς από το blog. Δεν έχουμε διαφημίσεις και όπως γνωρίζετε, είμαστε στο πλευρό των διαιτητών. 

Όχι, των καρεκλοκένταυρων και αυτών που εξυπηρετούν συμφέροντα, αλλά αυτών που σφυρίζουν σε κάθε παιχνίδι και δεν γνωρίζουν αν θα φύγουν αρτιμελείς από το γήπεδο. Δεν μας αφορούν οι δον κιχώτες και οι σάντσα πάντσο, ούτε οι κηπουροί και τα τσιράκια αυτών. Δεν μας ενδιαφέρουν οι κομήτες στο χώρο και τα λαμόγια, αλλά οι διαιτητές. 

Για να τελειώνουμε λοιπόν, κε Τσάλα, μ' αυτή τη μίνι συζήτηση, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ανταπόκριση. Το γεγονός ότι δεν υπογράφονται τα κείμενα δεν σημαίνει ότι είμαστε ανώνυμοι. 

Διότι, και φίλοι σας στη Χαλκίδα μας έστελναν και τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά κατά  τοπαρελθόν κείμενα και ιδέες για τη βελτίωση της διαιτησίας. Με φίλους και συμπορευτές σας από το σύνδεσμο διατηρούσαμε καθημερινή επικοινωνία. 

Απλά. κε Τσάλα, εμείς δεν παίζουμε παιχνιδάκια. Και όπου κάνουμε λάθος αμέσως το λέμε και ζητάμε συγνώμη. Δεν είμαστε ψεύτες, ούτε λαμόγια, κε Τσάλα όπως είναι κάποιοι συνομιλητές σας στο facebook. Εσείς μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά το γνωρίζουμε εμείς. 

Κε Τσάλα, αντί επιλόγου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και για κάτι τελευταίο: Καλύτερα να κάνεις ορθογραφικά λάθη στη βιασύνη σου ή και στην αμάθεια σου - αν σας αρέσει περισσότερο -, παρά να είσαι λαμόγιο. 

Και θα πρέπει όταν ενστερνίζεστε την άποψη κάποιου λαμόγιου να προσέχετε ιδιαίτερα. Διότι ως γνωστό, πρέπει να ξέρετε που βάζετε την υπογραφή σας αλλά και ποιους φίλους έχετε στο facebook. 

Επειδή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος. 

Σας δημοσιεύουμε και τις απαντήσεις σας χωρίς λογοκρισία.

Θέλοντας να δείξω την ευγνωμοσύνη μου, για την διαφήμιση που μου προκάλεσαν τα (2)!!!! άρθρα ενός τόσο δημοφιλούς, καθώς όμως και καθοδηγούμενου μπλόγκ, όπως είναι οι γκρίζοι λύκοι.......δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω ...στα ερωτήματα τους.
Θα σου απευθύνομαι σε πρώτο πρόσωπο, έστω και αν εσύ είσαι ......ανώνυμος-η-ο!!!!
Οι απαντήσεις θα είναι σε αντιστοιχία με τις ερωτήσεις σου.

1) Ναι, είχα ενεργό ρόλο στο Πανευρωπαϊκό. Είμαι αυτός που έκανε την συμφωνία ανάμεσα στον εργασιακό φορέα μου και τον Δήμο. Που στην Τελετή Έναρξης παρουσιαστήκαμε από τα μεγάφωνα ως....επίσημος χορηγός υποστήριξης.

Μπορείς στον προφίλ μου ,σε ανάρτηση στις 2 Ιουνίου να το δεις....είναι δημόσια.

2) Πήρα μπλούζα και διαπίστευση καθώς ήμουν εθελοντής, με χώρο ευθύνης....το προπονητήριο!!!!
Βεβαία ,δεν ήταν ''κοσμικός'' χώρος...ώστε να γίνω αντιληπτός από τις "πηγές" σου.

Και αν αναρωτηθείς.....Στο προπονητήριο????

Και εκει καποιος επρεπε να ηταν.
3) Αυτό κατάλαβες?????

Τέτοια γράφεις....και μετά ο "άλλος"....σε λέει "αγράμματο"!!!!
Υπάρχει και μια τελεία στη μέση...που αλλάζει την πρόταση.

4) Δεν κόπηκα ....έφυγα απο τις εξετάσεις το 2012.
Επανήλθα το 2013, κάνοντας Δήλωση Ενέργειας για τις Εθνικές Κατηγορίες ( όπως όλοι ).
5) Χαίρομαι που το λες εσύ αυτό.....

γιατι μέλος της ΚΕΔ μου είπε ...οτι έπεσα κατηγορία!!!!!
6) Καλά οι "πηγές" σου, ήταν..... και στην είσοδο???
Εγώ δεν ήμουν....

7) Φυσικά...δεν έπαιξα αφιλοκερδός.....πληρώθηκα όπως όλοι οι υπόλοιποι.
Απλα εγώ έτσι βοήθησα τον σύνδεσμο μου.......παίζοντας!!!!!
Όχι.......γράφοντας....όπως οι "πηγές" σου!!!!

Κλείνοντας, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω οτι......
επειδή δεν έχω υποχρέωση.....σε κανέναν,
μπορώ να γράφω δίπλα στο όνομα μου
και την φωτογραφία μου!!!!
Εσείς????
Οι απαντήσεις του Γιώργου Τσάλα στο "πιάτο" σας... (τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση) Reviewed by THE REFEREES on 7:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.