Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα νίκη προέδρου στις εκλογές του συνδέσμου του!!! (τους έχει χαλάσει τη μπεσαμέλ του ...πατσίστιου)

Ήταν γνωστό ότι θα γινόντουσαν εκλογές σε σύνδεσμο και μάλιστα, για όσους θυμούνται είχαμε τονίσει ότι ο πρόεδρος θα χαλάσει τα ...μπάνια των μελών!!! Από τις 9 Ιουνίου (πατήστε εδώ) είχαμε αναφέρει το γεγονός αλλά τελικά οι διαιτητές πήγαν στις παραλίες να κολυμπήσουν!!!
Έτσι, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν εκλογές στο σύνδεσμο Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας γι' αυτό και το...

Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΚΑΣΕ καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει στις 05/09/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στη Λιβαδειά στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου με τα κάτωθι θέματα:

1) Διοικητικός απολογισμός Απερχόμενου ΔΣ

2) Οικονομικός απολογισμός Απερχόμενου ΔΣ

3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

4) Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη άνω των 18 ετών τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους στον Σύνδεσμο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ πρέπει να υποβληθούν εγγράφως αργότερα έως την Παρασκευή 02/09/2016 και να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email του Συνδέσμου (sedkase@gmail.com).

ΥΓ. Ο Κυριάκος Παντελίδης, για όσους δεν θυμούνται, ήταν αυτός που πήρε μια πελώρια νίκη στις τελευταίες εκλογές απέναντι στον τότε γενικό γραμματέα της ΟΔΚΕ, Νίκος Ιωάννου.

Απέναντι σε θεούς και δαίμονες "σάρωσε" στις εκλογές, ενώ όπως επισημαίνει του τηλεφωνούσαν από "ψηλά" και του ζητούσαν να παραιτηθεί, καθώς πήγαινε στις εκλογές...

Νέα νίκη προέδρου στις εκλογές του συνδέσμου του!!! (τους έχει χαλάσει τη μπεσαμέλ του ...πατσίστιου) Reviewed by THE REFEREES on 6:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.