Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γοήτευσαν τα μέλη ενός δραστήριου συνδέσμου διαιτησίας... (δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!)

Μάθαμε ότι άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διαιτησίας. Οι ρέφερις φιλοξενήθηκαν και συμμετείχαν σε αγώνες μπάσκετ με ιδιαίτερη επιτυχία. Αναφερόμαστε στο σύνδεσμο...

Θράκης, η διοίκηση του οποίου ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Happy Summer Days για τη φιλοξενία των διαιτητών του Συνδέσμου μας,  που συμμετείχαν στο HAPPY DAYS BASKETBALL CAMP 2016, το χρονικό διάστημα 10-18 Αυγούστου 2016.

"Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουmε τις ευχαριστίες μας στα Δ.Σ. των συμμετεχόντων Σωματείων, στους προπονητές, στους αθλητές και στους γονείς των μικρών αθλητών καθώς και στον αρχηγό και ψυχή της κατασκήνωσης κο Ιωαννίδη Κωνσταντίνο,  για τη συμβολή όλων τους στην άρτια οργάνωση και άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του camp.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για να συμβάλουμε από την πλευρά μας στο camp, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός, συγκεντρώνοντας πλήθος μικρών αθλητών που σπεύδει στο μαγικό χώρο της παραλίας Βατοπεδίου για να απολαύσει basketball σε μοναδικές εμπειρίες!"

Γοήτευσαν τα μέλη ενός δραστήριου συνδέσμου διαιτησίας... (δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!) Reviewed by THE REFEREES on 9:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.