Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φοβερά πράγματα: Bullying από τον Μπούλη αλλά και διαιτητικά κατακάθια στην ΑΕΚ!!! (τους κάθισε βαριά στο στομάχι η αποχώρηση από το Γιούροκαπ)

Το τι γίνεται τις τελευταίες ώρες στο χώρο του μπάσκετ είναι απερίγραπτο!!! Η αναμενόμενη αποχώρηση της ΑΕΚ από το Γιούροκαπ δείχνει ότι ο Αγγελόπουλος είναι πανέξυπνος αλλά και εξαιρετικός επιχειρηματίας, αλλά δυστυχώς εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους προσπάθησαν να τον πιέσουν να επιτεθεί στην ΕΟΚ και την ΦΙΜΠΑ. Ο γνωστός Μπούλης, βγάζοντας τα κόμπλεξ του και τις εμπάθειες...
επιτίθεται εναντίον του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει χαλάσει ένα ποτάμι ευρώπουλα για την ΑΕΚ.

Μυαλοπώληδες άλλωστε, θα βρούμε πολλούς στο μπάσκετ, αλλά θα ζοριστούμε να βρούμε κάποιον να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Bullying λοιπόν, στον Αγγελόπουλο κάνει ο Μπούλης και μιλάει για αναξιοπιστία. Όπως κουτοπονηρούλες πουλούσε και στον Εθνικό, με συνέπεια να τον κρεμάσουν μανταλάκι κι άλλα sites.

Αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι δεν ηττήθηκε ο Αγγελόπουλος, αλλά ο ίδιος και η κουστωδία του. Ο Αγγελόπουλος κέρδισε ποικιλοτρόπως, διότι μέτρησε φίλους και φίδια.

Ο Αγγελόπουλος θα ισχυροποιηθεί από την εξέλιξη αυτή, αλλά θα αποδυναμωθούν κι άλλο κάποιοι που νόμιζαν ότι θα τον έχουν σύμμαχο.

Ακόμα και στο χώρο της διαιτησίας υπάρχουν κάποιοι τύποι που πήγαν να ταυτιστούν με τον Αγγελόπουλο ενάντια στον Βασιλακόπουλο.

Έφαγαν όμως, "φούμο" όπως συνέβη και στην περίπτωση Χαλβατζάκη.

Παρελθόν, ήδη αποτελούν και το ξέρουν καλά...

ΥΓ. Επειδή τα γραπτά μένουν, ο Μπούλης έγινε ρεζίλι των σκυλιών με τα όσα έγραφε όλες αυτές τις ημέρες...

Φοβερά πράγματα: Bullying από τον Μπούλη αλλά και διαιτητικά κατακάθια στην ΑΕΚ!!! (τους κάθισε βαριά στο στομάχι η αποχώρηση από το Γιούροκαπ) Reviewed by THE REFEREES on 12:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.