Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δήλωση - "βόμβα" από ΚΕΔάρχη: "Τα πρωταθλήματα είναι δύσκολο να βγουν χωρίς διαιτητές!!!" (υπάρχουν ατελείωτα προβλήματα...)

Χαμός έγινε με τη δήλωση ενός ΚΕΔάρχη ότι σε λίγο δεν θα υπάρχουν διαιτητές να καλύψουν τα πρωατθλήματα μιας δύσκολης περιοχής!!! Σίγουρα, η τοποθέτηση αυτή έκρουσε τον κώδωνα του κιδνύνου και δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση στους αξιωματούχους του μπάσκετ. «Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, αφού υπάρχουν πολλές μετακινήσεις στα νησιά, οι διαιτητές είναι λιγότεροι και πρέπει να υπολογίζουμε τις κακοκαιρίες και τα απαγορευτικά» ανέφερε ο...
Γιάννης Στάλας, μέλος της ΚΕΔ στα Δωδεκάνησα.

«Με 14 εν ενεργεία διαιτητές (έχουν φύγει από τα Δωδεκάνησα, η Διονυσία Πλατέλλα, ο Χρήστος Καταβαίνης και ο Σπύρος Λώλος), δεν θα βγουν τα πρωταθλήματα. Στο βόρειο συγκρότημα υπάρχουν 2-3 διαιτητές και τα παιχνίδια θα είναι ακόμη περισσότερα από πέρσι. Την περασμένη σεζόν είχαμε αναβολές για απίστευτους λόγους. Ένας προπονητής είναι σε 2-3 ομάδες με ότι συνεπάγεται αυτό, γονείς που δεν άφηναν τα παιδιά τους να μπουν στο πλοίο, μαθητικούς διαγωνισμούς, εξετάσεις στα αγγλικά και μικτές ομάδες. Όλοι πιέζουν, αλλά σας αναφέρω ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, με τέτοιους τρόπους».

ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Κυριακή, στις 10:00, ο Σ.Δ.Κ.Δ. διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για την ανάλυση των κανονισμών σε όλους τους προπονητές!

Πηγή: 12sports
Δήλωση - "βόμβα" από ΚΕΔάρχη: "Τα πρωταθλήματα είναι δύσκολο να βγουν χωρίς διαιτητές!!!" (υπάρχουν ατελείωτα προβλήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.