Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοί είναι οι επτά που περιμένουν να μπουν στην προσωρινή διοίκηση της ΟΔΚΕ... (μετά την παύση της διοικήσεως Καφφέ από το δικαστήριο)

Όπως σας είπαμε και από το μεσημέρι, η διοίκηση Καφφέ παύει να υφίσταται μετά την απόφαση του Δικαστηρίου. Μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα οδηγήσει την ΟΔΚΕ προς τις εκλογές με νόμιμο και διαφανή τρόπο. Μακρυά από έχθρες, ίντριγκες και ψυχροπολεμική κατάσταση. Η πλειονότητα των διαιτητών είναι ενωμένη και θα συνεχίζει να είναι αφού...
ο "εμφύλιος" τελειώνει σ' αυτό το σημείο.

Πλέον, δεν υπάρχουν "παιδιά και αποπαίδια", πλέον ο χώρος δεν θα διχαστεί άλλο.

Ποιοί όμως, θα μπουν στην προσωρινή διοίκηση για να μας πάει ομαλά στις εκλογές;

Αυτοί που προτάθηκαν είναι:


  • Παναγιώτης Ντάβαρης: Κατέχει την αιρετή θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου του (Αττικής), του πολυπληθέστερου συνδέσμου διαιτητών Ελλάδος,
  • Στυλιανός Βιτζηλαίος: Μέλος του, Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου.
  • Αλέξανδρος Σιμητόπουλος: Μέλος του, Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαιρίσεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος και διετέλεσε επί χρόνια Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, του δεύτερου μεγαλύτερου συνδέσμου διαιτητών της χώρας.
  • Βασίλης Θεοδοσόπουλος: Μέλος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου.
  • Γιώργος Μιναρετζόπουλος: Κατέχει την αιρετή θέση του Προέδρου του Συνδέσμου της Μαγνησίας.
  • Γιώργος Ηπιώτης: Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών καλαθόσφαιρας ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου του.
  • Ιωάννης Δεσάρτης: Μέλος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.