Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πολύ κακό για το τίποτα στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης! (οι διαιτητές έμειναν για να το παρακολουθήσουν...)

Ζήτημα εκ του μηδενός προέκυψε στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώνεται σήμερα και στο οποίο κόπηκαν περίπου δέκα ρέφερις. Το πρώην ΔΣ της ΟΔΚΕ επίλεξε κακώς λόγω και της καταψήφισης των απολογισμών από 20 συνδέσμους - κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα από την απόφαση του Πρωτοδίκη - δέκα παιδιά από τα τοπικά πρωταθλήματα. Μόνο που έκανε το λάθος...
να μην ενημερώσει για την κίνηση αυτή και παρ' ολίγο να την πληρώσουν τα παιδιά που δεν ευθύνονται για τις μη νόμιμες αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης.

Μόλις έφθασαν στην Θεσσαλονίκη οι Στέλιος Συμεωνίδης και Κώστας Κορομηλάς τους ενημέρωσαν ότι δεν έχουν εγγραφεί στη λίστα και έτσι, δεν μπορούσαν να το παρακολουθήσουν.

Τους πρότειναν μάλιστα, οι ίδιοι να απευθυνθούν στον πρόεδρο της ένωσης, Ντούγκο, ο οποίος θα μιλούσε με τον γενικό - γενικώς, Τάκη Τσαγκρώνη, ώστε να δοθεί το τελικό ΟΚ και να είναι νόμιμα και τα μέλη της ΚΕΔ.

Και έτσι έγινε. Ο γενικός - γενικώς ενημερώθηκε και από τα μέλη της ΚΕΔ για το μπέρδεμα που υπήρξε με υπαιτιότητα της πρώην διοίκησης της ομοσπονδίας και τα δέκα παιδιά παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Για να ξεκαθαρίζουμε, απλά το παρακολούθησαν και δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Όπως σας γράψαμε, οι τακτικές που ακολουθούσε η ΟΔΚΕ όλα αυτά τα χρόνια, διαχωρίζοντας σε "παιδιά και αποπαίδια" έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Η διαιτησία είναι ενωμένη και πλέον, δυνατή και ευελπιστούμε ότι το νέο ΔΣ θα εργαστεί ακατάπαυστα ως προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

     
Πολύ κακό για το τίποτα στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης! (οι διαιτητές έμειναν για να το παρακολουθήσουν...) Reviewed by THE REFEREES on 10:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.