Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βγήκε το νέο προεδρείο της ΟΔΚΕ, απουσίαζε η πρώην διοίκηση για την παράδοση - παραλαβή!!! (στόχος η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ομοσπονδίας)

Τα νέα μέλη του συμβουλίου της ΟΔΚΕ βρέθηκαν στις 6 το απόγευμα στα γραφεία στο Κουκάκι και εκεί εξέλεξαν το νέο προεδρείο. Στόχος του νέου ΔΣ είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ομοσπονδίας και η δίκαιη αντιμετώπιση των διαιτητών. Πρόεδρος εξελέγη ο...
Παναγιώτης Ντάβαρης και αντιπρόεδρος ο Αλέκος Σιμητόπουλος.

Γραμματέας ο Θεοδοσόπουλος, ταμίας ο Μιναρετζόπουλος και ειδικός γραμματέας ο Ηπιώτης.

Τα πρώτα βήματα είναι η κατάρτιση πινάκων, γι' αυτό και θα έχουν συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ, πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη.

Μαζί τους ήταν και ο νέος δικηγόρος της ΟΔΚΕ, ο κ. Κατσακιώρης, ο οποίος ζήτησε από το πρώην συμβούλιο να είναι την άλλη Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία.

Ο Καφφές είπε ότι μάλλον, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί γιατί έχει αυξημένες υποχρεώσεις (sic) και δεσμεύθηκαν να είναι οι Ιωάννου και Ασλανίδης.


Βγήκε το νέο προεδρείο της ΟΔΚΕ, απουσίαζε η πρώην διοίκηση για την παράδοση - παραλαβή!!! (στόχος η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ομοσπονδίας) Reviewed by THE REFEREES on 10:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.