Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτόγνωρη γκάφα από το Ebasket!!! Έμπλεξε τα μπούτια του με τον αιωνόβιο Γιώργο Βασιλακόπουλο τον οποίο παρουσιάζει 130 χρόνων!!! (η δημοσιογραφία στα καλύτερά της…)

Απίστευτα πράγματα… Το Ebasket μπέρδεψε τη …βούρτσα με το… τσιμπιδάκι και …αποκάλυψε την πραγματική ηλικία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι μεταξύ 120 και 130 χρόνων. Κάτι σαν την Αμφίπολη δηλαδή… Αυτό που γράφτηκε δεν έχει ξαναειπωθεί και το γέλιο έπεσε σαν βροχή με το άκουσμα της μεγαλειώδους ειδήσεως. Προσέξτε λοιπόν, τι έκανε το Ebasket…

Μπέρδεψε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο της ΕΟΚ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο του ΣΕΓΑΣ!!! Το πιάσατε;

Κρατήστε το να μην σας φύγει…

Τι έκανε ο μπαγάσας ο δημοσιογράφος. Μπέρδεψε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο του Εθνικού Αθηνών με τον πρόεδρο της ΕΟΚ!!!

Ο πρώτος δούλευε στην εταιρία του Ισθμού και ήταν μέλος του ΣΕΓΑΣ. Ήταν και έφορος του Παναθηναϊκού στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο… τζούνιορ, τότε ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού!!! Το 1968 ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν προπονητής στον Εθνικό, αλλά όχι Αθηνών αλλά Πειραιά!!!

Είναι μια ...λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα απέχει αρκετά χιλιόμετρα και από την αλήθεια.

Και νομίζει ο μπαγάσας ότι ο ένας Βασιλακόπουλος κι ο άλλος είναι το ίδιο πρόσωπο!!!

Διαβάστε το όμοεφο κείμενο πατώντας εδώ


Πρωτόγνωρη γκάφα από το Ebasket!!! Έμπλεξε τα μπούτια του με τον αιωνόβιο Γιώργο Βασιλακόπουλο τον οποίο παρουσιάζει 130 χρόνων!!! (η δημοσιογραφία στα καλύτερά της…) Reviewed by THE REFEREES on 9:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.