Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Όλο το παρασκήνιο: Νέοι διαιτητές θα βγάλουν το ...κάρο της Α1 από τη λάσπη!!! (τι είπαν Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος)

Τα μέλη της ΚΕΔ βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ από το πρωί και συζήτησαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού είχε προγραμματιστεί στις 11 το πρωί, αλλά αρχικά βρέθηκε και ο Κώστας Ρήγας λόγω της εμπλοκής του στην επιτροπή νέων ρέφερις. Στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση και πάρθηκαν οι αποφάσεις για τα πρωταθλήματα...
Αφού πρώτα ο Στέλιος Συμεωνίδης ευχαρίστησε τον Παπαδημητρίου για τις υπηρεσίες που πρόσφερε την περασμένη αγωνιστική περίοδο και υποδέχθηκε θερμά τον Κώστα Μουζάκη, εξήγησε ότι η επιτροπή θα χρησιμοποιήσει και νέους διαιτητές.

Ο "ερυθρόλευκος", Χρήστος Σταυρόπουλος, ρώτησε πόσοι ρέφερις θα είναι οι νέοι και η απάντηση των μελών της ΚΕΔ ήταν ...κατατοπιστική και ξεκάθαρη: "Κάπου ...100!!!"

Εννοείται ότι έκαναν πλάκα, αλλά στην ουσία δεν θέλησαν να μπουν στη διαδικασία ανακοινώσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέοι διαιτητές που θα σφυρίξουν φέτος ντέρμπι, ακόμα και αυτά μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα είναι περίπου πέντε - έξι.

Ο "πράσινος", Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι "κάποιοι διαιτητές δεν το ...έχουν". Κοινώς, δεν κάνουν για σημαντικά παιχνίδια, αν και έχουν δοκιμαστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.