Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων για τον Χολαργό και η ανακοίνωση της διοίκησης...

Το μεσημεράκι σας γράψαμε για το παρασκήνιο στο Χολαργό και τι ακούγεται στο "στρατόπεδο" τις τελευταίες ώρες και κυρίως μετά την ήττα από τη Λάρισα. Πριν καλά - καλά ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα τεκταινόμενα από τους Γκρίζους Λύκους, η διοίκηση του συλλόγου...
έβγαλε ανακοίνωση στήριξης παικτών και προπονητή.

Τι λέει:

"Η διοίκηση του Χολαργού, μπορεί να μην είναι καθόλου ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ομάδας, στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2, όμως στηρίζει συνειδητά, τις επιλογές που έκανε το καλοκαίρι όσον αφορά το προπονητικό τιμ, όπως επίσης και τις επιλογές των παικτών με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία.

Είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα η ομάδα μας, θα παρουσιάσει στο γήπεδο, την εικόνα που όλοι οι φίλαθλοί της περιμένουν και θα αποδώσει πολύ καλύτερα.

Επίσης, δίνουμε συγχαρητήρια στην ΑΕ Λάρισας, για την πολύ καλή της απόδοση, στο μεταξύ μας παιχνίδι, καθώς και για το πάθος, με το οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα του Σαββάτου".
Οι αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων για τον Χολαργό και η ανακοίνωση της διοίκησης... Reviewed by THE REFEREES on 8:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.