Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο με τη πρώην γυναίκα και το νυν αμόρε: Γνωστός διαιτητής τα ...έφτιαξε με συνάδελφό του και τίναξε στον αέρα το σπίτι του!!! (όχι θα κάτσει να σκάσει..)

Τα κάλλη διαιτητή εντυπωσίασαν έναν γνωστό ρέφερι, ο οποίος παράτησε την οικογένειά του και θέλησε να φτιάξει ένα ...γκρι σπίτι. Συμβαίνουν κι αυτά, αφού ο κάθε διαιτητής έχει καθημερινή τριβή με συναδέλφους. Αναφερόμαστε στον...

Βρετανό διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ, που γοητεύτηκε από τα κάλλη συναδέλφου του και... διέλυσε το σπίτι του για να συζήσει με το νέο του αμόρε.

Ο 45χρονος διεθνής διαιτητής, γνωρίστηκε με την 37χρονη Γερμανίδα συνάδελφό του, Μπιμπιάνα Στεϊνχάους σε ποδοσφαιρικό τουρνουά που έγινε πριν από μερικούς μήνες στη Γερμανία και οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Ο Χάουαρντ Γουέμπ με τη γυναίκα του και μάνα των τριών παιδιών του

Ο Γουέμπ έφτασε σε σημείο να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους (δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση του είχε προβλήματα από πριν) και πλέον περνά πολλές ημέρες του μήνα στη Γερμανία, στο πλευρό της Μπιμπιάνα.
Η Μπιμπιάνα Στεϊνχάους

Η εξωγηπεδική ερωτική ιστορία των δύο διαιτητών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο των βρετανικών σκανδαλοθηρικών εντύπων, όσο και των γερμανικών.

Πηγή: contra
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο με τη πρώην γυναίκα και το νυν αμόρε: Γνωστός διαιτητής τα ...έφτιαξε με συνάδελφό του και τίναξε στον αέρα το σπίτι του!!! (όχι θα κάτσει να σκάσει..) Reviewed by THE REFEREES on 4:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.