Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι νέοι διαιτητές που σφύριξαν στην Α' ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ!!! (όλα πήγαν κατ' ευχήν αλλά κάποιοι διαιτητές απουσίαζαν...)

Είχαμε χθες Δευτέρα την πρεμιέρα στην Α' ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και όπως μάθαμε, μόνο η Ηλιούπολη διαμαρτυρήθηκε για ένα σφύριγμα του Σκούτα τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας...
Ο Αθηναίος ρέφερι έκανε καλά τη δουλειά του και σφύριξε εξόφθαλμο φάουλ.

Το θέμα είναι ότι σφύριξαν και νέα παιδιά ως τρίτοι ρέφερις, όπως ο Κομιανός στο ματς Μελίσσια - ΦΕΑ (75-63) μαζί με τους Θεοδωρόπουλο, Πόντα, ο Φλώρος στο Αίολος - Χαλάνδρι (61-69) μαζί με τους Ζακεστίδη, Αντωνιάδη, ο Φακώνας στο ντέρμπι Ηλιούπολη - Ιωνικός Ν.Φ. (69-70) με τους Σκούτα, Κάρδαρη, ο Κούλης στο Κρόνος - Ν. Ιωνία (60-73) με τους Μπίκα, Φραγκούλη, ο Παπαδόπουλος στους Άγιους Ανάργυρους - Ποσειδώνας Ν.Ψ. (68-63) μαζί με τους Παπαθανασίου, Γρίβα, ο Τεφτίκης τζούνιορ στο Ηλυσιακός - Αιγάλεω (72-64) με τους Μπούκα, Ορφανός... τζούνιορ, και ο Αργυρούδης στο Σπόρτιγκ - Κουκάκι 78-62 με τους Καλδίρη, Αναστασίου.

Στην Α' ΕΣΚΑΝΑ είχαμε τον Χριστοδουλάκη στο ματς ΜΙΛΩΝΑΣ – ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ (56-49) με τους Θεωνά, Πολυχρόνης, τον Σκουλαρίκη στο ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΑΣ (73-69) με τους Σπυρόπουλο, Ορφανό, τον Καλαντζή στο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (77-41) με τους έμπειρους Καραβίτη, Χρηστίδη Ηλ. και τον Σιδέρη στο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - Π. ΦΑΛΗΡΟ (73-80) με τους Στρέμπα Τσαχάκη.

Σφύριξαν επίσης στο ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ -ΠΕΡΑ (58-70) οι Παυλόπουλος, Ραχιώτης, Μαγγουνής, στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. -ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (64-74) οι Αποστολίδης, Σκαλτσής, Πηλοϊδης.

ΥΓ Έχουμε όμως και τα άσχημα νέα!!! Λείπουν οι διαιτητές του Πειραιά. Την Πέμπτη τα νεώτερα...
Οι νέοι διαιτητές που σφύριξαν στην Α' ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ!!! (όλα πήγαν κατ' ευχήν αλλά κάποιοι διαιτητές απουσίαζαν...) Reviewed by THE REFEREES on 8:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.