Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι Γκόντας, Φούφης και Παπαπέτρου έστειλαν επιστολές (και) στον Μπερτομέου!!! (τι γράφουν και τι υποστηρίζουν για την ΚΕΔ...)

Πριν από λίγη ώρα οι τρεις Έλληνες διαιτητές και συγκεκριμένα οι Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου, έστειλαν έγγραφο στον Τζόρντι Μπερτομέου, ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας. Όπως μάθαμε στις επιστολές που έφυγαν προς τον Μπερτομέου αναφέρεται με ξεκάθαρο τρόπο ότι...
τιμωρήθηκαν από τα μέλη της ΚΕΔ λόγω της επιλογής που έκαναν.

Το γεγονός δηλαδή, ότι συμμετείχαν σε αγώνες του Γιούροκαπ αποτέλεςε το μεγάλο πρόβλημα παρουσίας τους στην Α1, αφού η ΚΕΔ τους έβγαλε εκτός πινάκων.

Η κίνηση αυτή βεβαίως, ήταν αναμενόμενη και έχει ως σκοπό να ενεργοποιηθεί αυτόματα η τρίμηνη γκαραντί παραμονή τους στην Ευρωλίγκα, όπως ανέφερε ο Μπερτομέου στην επιστολή προς τους 62 ρέφερις.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα οι Έλληνες διαιτητές δεν θέλουν η Ευρωλίγκα να στραφεί νομικό εναντίον της ΕΟΚ, όμως, η ενέργειά τους έγινε προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους την επόμενη τριετία.     
Οι Γκόντας, Φούφης και Παπαπέτρου έστειλαν επιστολές (και) στον Μπερτομέου!!! (τι γράφουν και τι υποστηρίζουν για την ΚΕΔ...) Reviewed by THE REFEREES on 2:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.