Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προσοχή: Τα πράγματα άλλαξαν στη διαιτησία... (για όσους δρούσαν ανεξέλεγκτα κατά το παρελθόν!!!)

Τα πράγματα έχουν αλλάξει στη διαιτησία. Όσοι δρούσαν ανεξέλεγκτα, πλέον, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ασυλία, λοιπόν, τέλος... Όλοι θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει, ώστε όλα να μπαίνουν σε μια τάξη. Αναφερόμαστε...
στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδας που έβγαλε ανακοίνωση.

Κύριοι,
δοθείσης ευκαιρίας θα θέλαμε κατ’ αρχάς να ευχηθούμε σε όλους όσοι εμπλέκονται στα Πρωταθλήματα Καλαθοσφαίρησης, τοπικά και Εθνικά, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες, προσωπικές αλλά και ομαδικές.

   Δυστυχώς όμως και ενώ η αγωνιστική χρονιά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει καλά καλά (!!!), γίναμε σήμερα θεατές μιας παράστασης από το Θέατρο του Παραλόγου και με πρωταγωνιστή το ιστορικό Σωματείο της Μαλεσίνας.

Το σωματείο λοιπόν, με ανακοίνωση του ζητούσε την αλλαγή του ορισμένου από την ΚΕΔ συναδέλφου κ. Γιάννη Μασλατζίδη από το παιχνίδι με του  Ερμή Σχηματαρίου, διότι πέρυσι ο συνάδελφος ήταν παίκτης στην Γ´ τοπική κατηγορία στις Ακαδημίες Χαλκίδος με προπονητή τον παίκτη του Ερμή, Γιώργο Γυφτονικολό. Προφανώς πέρυσι που ο συνάδελφος σφύριζε στην Α’ κατηγορία, στην Μαλεσίνα δεν είχαν φτάσει τα νέα ότι αγωνιζόταν και στην Γ´ ως παίκτης.

Επίσης θα ήταν σωστό να ενημερώσουμε την Διοίκηση του συμπαθέστατου, κατά τα άλλα, σωματείου ότι η Γ´ κατηγορία θα ξεκινήσει σε 2-3 μήνες, ίσως και περισσότερο, χωρίς να είναι σίγουρο ότι ο συνάδελφος θα παίξει και φέτος. Συνεπώς κύριοι, ΒΙΑΖΕΣΤΕ !

 Και όχι μόνο βιάζεστε αλλά είστε και ανικανοποίητοι αφού η ΚΕΔ, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, όρισε τον συνάδελφο κ. Βασίλη Ντάνο, που είναι και Εθνικών Κατηγοριών, αλλά ούτε αυτός σας έκανε !

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ορίζετε εσείς κάθε εβδομάδα με ποιούς διαιτητές θέλετε να παίζετε ; Να καταργήσουμε την ΚΕΔ και να σας δώσουμε την δυνατότητα να ορίζετε και τους διαιτητές των δικών σας αγώνων αλλά και των άλλων. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος (στην Μαλεσίνα ...).

  Και επειδή κάποια στιγμή θα πρέπει να σοβαρευτούμε, η θέση του ΣΔΚΑΣΕ είναι η εξής : συμμετέχετε σε ένα Πρωτάθλημα που διέπεται από κανόνες. Σας αρέσει ή όχι είναι δικό σας θέμα.

Έχετε αποδεχθεί την προκήρυξη του Πρωταθλήματος στην οποία αναφέρεται ρητά ότι υπεύθυνη για τους ορισμούς είναι η ΚΕΔ.

Έχετε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Και μια από αυτές είναι να ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Αντιπάλους, κριτές και διαιτητές.

Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να αμφισβητείτε την αξία και την ικανότητα κανενός και να προσβάλετε την αξιοπρέπεια του.

Οι αγώνες είναι καλό να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Κανείς βεβαίως, δεν μπορεί να σας απαγορέψει να βγάζετε ανακοινώσεις, σκορπώντας το γέλιο σε όσους τις διαβάζουν. Θα ήταν καλό όμως να γνωρίζετε, εσείς και άλλοι πιθανοί μιμητές σας, ότι ο ΣΔΚΑΣΕ σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει απροστάτευτα τα μέλη του.

Κι αν κάποιοι είχαν συνηθίσει να δρουν και να εκφράζονται ανεξέλεγκτα κατά το παρελθόν, σας ενημερώνουμε ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Ο καθένας θα έχει την απάντηση που του αξίζει και θα αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει.

Σας προτείνουμε, έχοντας πλήρη γνώση και ευθύνη αυτών που λέμε, να κοιτάτε ΜΟΝΟ την ομάδα σας.

Όποιος τολμήσει και προσπαθήσει να διαβάλλει συνάδελφο, θα μας βρει μπροστά του. Και να είστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν και θα σας  ανακοινωθούν δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, με υγεία και επιτυχίες, μα πάνω από όλα ΣΥΝΕΣΗ !
Προσοχή: Τα πράγματα άλλαξαν στη διαιτησία... (για όσους δρούσαν ανεξέλεγκτα κατά το παρελθόν!!!) Reviewed by THE REFEREES on 7:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.