Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αποφάσεις στο συμβούλιο της ΟΔΚΕ... (τι ειπώθηκε την Κυριακή το πρωί)

Τα μέλη του ΔΣ της ΟΔΚΕ έκαναν το πρωί της Κυριακής συμβούλιο στα γραφεία, αφού τα θέματα είναι πολλά και δεν μπορούν να περιμένουν. Στο ταμείο της ομοσπονδίας δεν βρίσκεται ούτε το 10% των χρημάτων που λαμβάνει ετησίως από επιχορηγήσεις και διαφημίσεις, όπως είπαν οι παράγοντες, ενώ σε γενικές γραμμές υπάρχουν προβλήματα.
Το ζητούμενο είναι αν η νέα διοίκηση μπει στη διαδικασία των προστάζ και βέβαια, αν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σαν να είχε εκλεγεί.

Η προηγούμενη διοίκηση, άλλωστε, έπρεπε να είχε κάνει εκλογές από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και έληγε η θητεία, όμως δεν συνέβη.

Πραγματικά το έργο της προσωρινής διοίκησης είναι δύσκολο αφού πρέπει να κινηθεί αστραπιαία και αποτελεσματικά.

  • Για την ανανέωση της χορηγίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους σοβαρούς φορείς του μπάσκετ.

  • Για το προστάζ και τις σχολές διαιτησίας.


  • Για τα λογιστικά στοιχεία, που θα γίνουν γνωστά από τον ορκωτό λογιστή.


  • Για την μετακίνηση των διαιτητών από σύνδεσμο σε άλλο. Ακούγεται ότι θα ψαχτεί το θέμα του Ναλετάκη και δεν θα επιτραπεί η μετακόμιση δύο διαιτητών από τη Β/Δ Ελλάδα στην Άρτα. 
Οι αποφάσεις στο συμβούλιο της ΟΔΚΕ... (τι ειπώθηκε την Κυριακή το πρωί) Reviewed by THE REFEREES on 12:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.