Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Οι καταγγελίες για εξαίρεση διαιτητών πάνε και έρχονται!!! (δείτε το περιστατικό...)

Νέα καταγγελία είχαμε από πλευράς των διαιτητών και πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή. Όπως μάθαμε γνωστός σύνδεσμος κατηγορεί την ένωση για την εξαίρεση μελών του από τους αγώνες. Και όπως ενημερωθήκαμε η καταγγελία...
ανέφερε:

"Γίναμε αποδέκτες καταγγελιών ότι:

  Ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΑΜΑ.Θ. κος Χαλκιάς Βασίλειος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο., παρενέβη στην Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και ζήτησε από την Επιτροπή, με το πρόσχημα της ουδετερότητας (;) την εξαίρεση συγκεκριμένων διαιτητών του Συνδέσμου μας από τη  διεύθυνση του εκτός έδρας αγώνα του Σωματείου του στις Φέρες  εναντίον του Σωματείου Γ.Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ, την 8η Οκτωβρίου 2016, για την 1η αγωνιστική (!) του πρωταθλήματος ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Για το λόγο αυτόν, ο οποίος επαναλήφθηκε πολλάκις την περασμένη αγωνιστική περίοδο από τον ίδιο κύριο, το  Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ  προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπρέπεια και το κύρος των διαιτητών του Συνδέσμου, αλλά και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., αποφάσισε κανένας διαιτητής του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ να μη διευθύνει αγώνα πρωταθλημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.