Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας παίκτης είπε ότι "οι διαιτητές ήταν όργανα ανώτερων δυνάμεων"!!! (και για ποιον διαιτητή αναφέρει ότι είχε στήσει παιχνίδι...)

Διαβάσαμε και φρίξαμε. Βγήκε πασίγνωστος καλαθοσφαιριστής και έκανε δηλώσεις και για τη διαιτησία. Τους χαρακτήρισε" όργανα ανώτερων δυνάμεων", ενώ αποκάλυψε ότι γνωστός ρέφερι, που διατηρείται στο ελληνικό μπάσκετ, τους είχε περάσει ...σουβλάκι σε ντέρμπι. Αναφερόμαστε στον...
Φάνη Χριστοδούλου, τον οποίο διαβάσαμε στο cyprusbasket.

Ένιωσες ποτέ ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα;

“Πολλές φορές! Μία και δύο;”.

– Οι διαιτητές;

“Ε φυσικά… Οι διαιτητές, κάποιοι διαιτητές, ήταν όργανα ανωτέρων δυνάμεων…”

– Είναι καλό για έναν προπονητή να ασχολείται με το κομμάτι της διαιτησίας;

“Καλό δεν είναι… Αλλά έτσι είναι το ελληνικό σύστημα”

– Ήταν μέρος του συστήματος ο “ξανθός”;

“Βέβαια…”

– Έπαιξε ρόλο στον καβγά σας; Ένιωσες ότι ήταν μέρος αυτού του συστήματος που σας έκλεβε τον ιδρώτα;

“Ο καβγάς που έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, έγινε γιατί όλα αυτά τα χρόνια τρώγαμε αυτό το παραμύθι και με τον Πανιώνιο μας έκλεβαν τον ιδρώτα… Δεν το ανέχτηκα να γίνει και με τον Παναθηναϊκό, που ήταν οικονομικά εύρωστος… Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως ο Ιωαννίδης πήγε να κλέψει πάλι το παιχνίδι και έκανα την βαβούρα για να γυρίσει το παιχνίδι. Είχαμε μία μεγάλη διαφορά και έκανε μανούρα, με αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί… Εκείνη τη στιγμή λοιπόν αποφάσισα να κάνω το ίδιο για να μην χάσουμε… Και να ξέρεις ότι δεν ήθελα να τον χτυπήσω… Απλά αντέδρασα για να μην χάσουμε”.

 Ποιο παιχνίδι θυμάσαι πιο έντονα;

“Ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Πάτρα με τον Απόλλωνα… Είχε πέσει πολύ ξύλο… Θυμάμαι ότι έπεφτε η Πάτρα και το ματς ήταν στημένο κανονικά. Είχε βάλει ο Μίσσας 35 πόντους, εγώ 29, βάζαμε, βάζαμε και συνέχεια… χάναμε! Στο τέλος μάλιστα είχαν έρθει και μας είχαν ζητήσει συγγνώμη και οι παίκτες του Απόλλωνα, αλλά έγινε ένας χοντρός σαματάς και είχαμε ανέβει στην εξέδρα και πλακωθήκαμε με τον κόσμο”.

– Ποιος ήταν διαιτητής;

Ψάξτε βρείτε…. Είναι άνθρωπος που έχει μείνει και στο μπάσκετ. Γιατί αυτοί μένουν στο μπάσκετ… Όσοι γνωρίζουν που είναι το μέλι και το γλείφουν… Αυτοί που παρασιτούν…”.
Ποιος πασίγνωστος Έλληνας παίκτης είπε ότι "οι διαιτητές ήταν όργανα ανώτερων δυνάμεων"!!! (και για ποιον διαιτητή αναφέρει ότι είχε στήσει παιχνίδι...) Reviewed by THE REFEREES on 4:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.