Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άδικο: Ποιοι την "έπεσαν" στη δραστήρια Μπαφίτη (ούτε ο ...θεός δεν το θέλει)

Ποιοι πείραξαν την Μπαφίτη, εξέχουσα προεδρίνα της τοπικής επιτροπής στα Δωδεκάνησα; Ποιοι τα "έριξαν" στο μελλοντικό μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ; Κι όμως, συνέβη κι αυτό. Μάθαμε λοιπόν από πρώτο χέρι ότι την "έπεσαν"

οι παράγοντες του Κολοσσού με επιστολή που της απέστειλαν για τη ματαίωση του πρωταθλήματος μίνι και τονίζει μεταξύ άλλων ότι επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Αξιότιμη κ. Μπαφίτη, με έκπληξη  μάθαμε  μέσω ηλεκτρονικού τύπου (site:12sports) και όχι εγγράφως απο εσάς οπώς είθισται την ξαφνική και αιφνιδιαστική ματαίωση της διεξαγωγής του πρωταθλήματος μίνι αγοριών για την  αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ενός πρωταθλήματος καθαρά αναπτυξιακού σκοπού για το άθλημα και του οποίου εμείς ως σωματείου ΚΟΛΟΣΣΟΣ παλέψαμε και διεκδικήσαμε εγγράφως έντονα με τις επιστολές μας αρ. πρωτοκόλλου 14/10-02-2016 κ 67/26-05-2016. Τελικά το δίκαιο αίτημα μας το αποδεχτήκατε ως Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου εγγράφως συμφωνα με την επιστολή σας με αρ.πρωτοκόλλου: 54/10-06-2016- Δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 καθώς και με το αρ.πρωτοκόλλου: 79/2-09-2016- Ειδική προκήρυξη Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ με ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος 1-2/10/2016.

Διενεργήσατε ακόμα και την κληρωση των αγώνων με συμμετοχή (6) συνολικών ομάδων: ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ (2) τμήματα, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ, ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΕΛΠΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ και την δημοσιεύσατε στον τοπικό τύπο. Οι ομάδες προετοιμάστηκαν και επιβαρύνθηκαν οικονομικά ανάλογα με την έκδοση Αθλητικών δελτίων, παραγγελία αγωνιστικών στολών αλλα όλα αυτά δεν υπολογίζονται μπροστά στην χάρα 30 και πλεόν παιδιών 11 και 12 έτων να αγωνιστούν σε ένα επίσημο πρωτάθλημα όπως διεξάγεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ξαφνικά όλα αυτά αναιρούνται με αιτιολογία την αδυναμία ενός συλλόγου που θέλει να αγωνισθεί με ηλικίες ετών γέννησης του έτους 2003 όπως γράφει ο σημερινός τοπικός τύπος καθώς και την αδυναμία των διαιτητών.

Το ερώτημα είναι ποιός είναι ο ρόλος σας τελικά να αναπτύσεται το άθλημα ή να το υποβαθμίζεται διαρκώς και να φέρεσθε ως νέοι Πόντιοι Πιλάτοι; Ποιός θα εξηγήσει σε αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους που έκαναν όνειρα να αγωνιστούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με αυτές τις αστείες αιτιολογίες;

Περιμένουμε από εσάς επίσημη αιτιολόγηση της απόφασής του ΔΣ της Τοπικής Επιτροπής και  να αναλάβετε τις ευθύνες σας  επιφυλασσόμαστε δε κάθε νόμιμου δικαιώματος μας ως σωματείο.
Άδικο: Ποιοι την "έπεσαν" στη δραστήρια Μπαφίτη (ούτε ο ...θεός δεν το θέλει) Reviewed by THE REFEREES on 10:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.