Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το χρώμα του χρήματος θα δουν σύντομα διαιτητές και ενώσεις από την ΕΟΚ!!! (τι ειπώθηκε στο σημερινό ΔΣ της ομοσπονδίας...)

Συμβούλιο είχαμε σήμερα το πρωί στην ΕΟΚ και εκεί συζητήθηκε, επιτέλους, το θέμα καταβολής μέρος των οφειλόμενων στους διαιτητές αλλά και στις ενώσεις. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομοσπονδία χρωστάει τα οδοιπορικά στους ρέφερις και εξήγησε ότι πρέπει να τους δοθεί ένα σημαντικό μέρος...
σε περίπου 20 ημέρες οπότε και θα καταβληθεί η δόση από την Γιούρομπανκ.

Τι περιμένουν πως και πως, αφού θ' αποτελέσει μια σημαντική "ανάσα" για τους παράγοντες της ΕΟΚ.

Έγινε γνωστό επίσης, ότι η ΕΟΚ είναι ενήμερη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΙΚΑ, ενώ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους μισθούς του υπαλληλικού προσωπικού.

Ειπώθηκε όμως, ότι ήρθε ο καιρός να δοθούν και μέρος των οφειλόμενων στους ρέφερις, πολύ περισσότερο μετά την αλλαγή της διοίκησης στην ΟΔΚΕ που αποτελούσε τροχοπέδη λόγω των ανυπόστατων καταγγελιών και κατηγοριών περί ...τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης.

Άρα, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται οι διαιτητές να δουν το χρώμα του χρήματος...  
Το χρώμα του χρήματος θα δουν σύντομα διαιτητές και ενώσεις από την ΕΟΚ!!! (τι ειπώθηκε στο σημερινό ΔΣ της ομοσπονδίας...) Reviewed by THE REFEREES on 6:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.