Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πιέσεις στους διεθνείς: Ενημερώθηκε ο Στόουκς για το δίλημμα που έθεσε η ΕΟΚ... ("θα σας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο!")

Σάντουιτς ...έχουν γίνει οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές από την ΕΟΚ και την Ευρωλίγκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε σήμερα ο υπεύθυνος διαιτησίας, Ρίτσαρντ Στόουκς, για το δίλημμα που τέθηκε στους διεθνείς και για την απαγόρευση συμμετοχής στο Γιούροκαπ, όπως άλλωστε είχαμε αποκαλύψει πρώτοι πριν από κάμποσο καιρό...
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στόουκς ανέφερε ότι η Ευρωλίγκα θα τους διαφυλάξει με κάθε νόμιμο τρόπο, θέλοντας να πει ακόμα και δικαστικά!!!

Όμως κανείς από τους τέσσερις ρέφερις δεν θέλει να στραφεί εις βάρος της ΕΟΚ, άρα και του Βασιλακόπουλου, με συνέπεια να επεξεργάζονται την επόμενη διαιτητική μέρα.

Ποια θα είναι αυτή; Ακούγεται ότι ένας διαιτητής από τους τέσσερις σκέφτεται να παραμείνει, εκτός κι αν εξασφαλίσει μεγαλύτερο ποσό από την Ευρωλίγκα, ενώ οι υπόλοιποι είναι 50-50!

Ο Γκόντας συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Βασιλακόπουλο και άκουσε τα καθέκαστα, ενώ δεν αποκλείεται κι άλλος να περάσει την πόρτα της ΕΟΚ.

ΥΓ. Είναι τουλάχιστον, αστείο ν' ακούγεται από γνωστό παράγοντα της διαιτησίας ότι θα δοθούν σε κάθε Έλληνα διεθνή 20 με 25 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ!!! 
Πιέσεις στους διεθνείς: Ενημερώθηκε ο Στόουκς για το δίλημμα που έθεσε η ΕΟΚ... ("θα σας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο!") Reviewed by THE REFEREES on 9:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.