Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Να γιατί δεν πήγε ο Κόντης στη γιορτή του συνδέσμου!!! (sorry Γιάννη είσαι λάθος...)

Ο Γιάννης Κόντης δεν πήγε στη γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου και είναι γεγονός ότι προκάλεσε αίσθηση. Το μυαλό όλων πήγε κατευθείαν στον Μπούσια και στις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες...
Τελικά όπως μας αποκαλύπτει ο ίδιος, κάνοντας δηλώσεις στο πατρινό Radiogamma, δεν ευθύνεται ο πρόεδρος του συνδέσμου, με τον οποίο έχει μια πολύ καλή επαφή.

Απλά, δεν ήθελε να ανταμώσει με κάποιους οι οποίοι του φέρθηκαν άθλια την εποχή που είχαν το πάνω-χέρι στα κοινά. Αφού τον «εξόντωσαν» διαιτητικά γιατί έτσι τους βόλευε.

Σε αντίθεση με τον πατρινό παλαίμαχο ρέφερι, που στη δική του παντοδυναμία στο χώρο, συμπεριφέρθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

«Από το χέρι πήρα αυτούς όλους που τα τελευταία χρόνια αλλά και τα πιο μακρινά καμαρώνουν και τους έκανα διαιτητές, τους ανέδειξα και αντί για ευχαριστώ πληρώθηκα με αχαριστία», ήταν τα λόγια του.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι του χώρου από την Πάτρα, διαιτητές και όχι μόνο που είναι στα ψηλά σκαλοπάτια του αθλήματος, έχουν δείξει την αχαριστία τους. Δεν πειράζει, όμως θα ήταν αδιανόητο για μένα να πάω και έστω και να τους δω στην ίδια αίθουσα».

Γιάννη sorry, αλλά έκανε λάθος. Έπρεπε να παραστείς και να φύγεις αμέσως μετά.

Αν δεν ήθελες να τους μιλούσες, να μην το έκανες.

Αν δεν ήθελες να τους δεις, να γυρνούσες το βλέμμα σου από την άλλη πλευρά.

Ο σύνδεσμος όμως, δεν έφταιγε σε τίποτα...
Να γιατί δεν πήγε ο Κόντης στη γιορτή του συνδέσμου!!! (sorry Γιάννη είσαι λάθος...) Reviewed by THE REFEREES on 7:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.