Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο!!! Ο Δεριζιώτης είπε στους παίκτες να μην δώσουν τα χέρια στους διαιτητές σε ένα ματς 20 πόντων!!! (δείτε τη φωτογραφία για να δείτε τι επακολούθησε...)

Ήταν ένα ματς που ο Εθνικός ηττήθηκε άνετα και χαλαρά από τον Φάρο, με τους διαιτητές Σκούτα, Παπαθανασίου και Διμπινούδη να περνούν απαρατήρητοι ενώ το έργο του Θόδωρο Βιδάλη ήταν ανύπαρκτο!!! Κι όμως η σπίθα μπήκε από τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του προέδρου του Εθνικού Γιάννη Δεριζιώτη που...
φέρεται να είπε στους παίκτες του:

"Μην δώσετε τα χέρια στους διαιτητές αλλά και στους παίκτες του Φάρου επειδή είναι ξεφτίλες!!!"

Και καλά οι διαιτητές δεν τα ...έβαψαν και μαύρα, αλλά οι του Φάρου εκνευρίστηκαν από τη συμπεριφορά του Δεριζιώτη όπως και από τον χαρακτηρισμό.

Έτσι του ζήτησαν εξηγήσεις γι' αυτή την πρωτόγνωρη απόφαση και ιδιαίτερα από την πλευρά του ισχυρού άνδρα του Φάρου, αλλά τελικά φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια ώστε να γλιτώσει την αντίδραση των γηπεδούχων.
Είναι πράγματι συμπεριφορά που δεν προάγει τον αθλητισμό... 
Απίστευτο!!! Ο Δεριζιώτης είπε στους παίκτες να μην δώσουν τα χέρια στους διαιτητές σε ένα ματς 20 πόντων!!! (δείτε τη φωτογραφία για να δείτε τι επακολούθησε...) Reviewed by THE REFEREES on 2:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.